gyerek

Rajzold le kedvenc mesefigurádat!

2014.10.29. 10:53
Ajánlom
A Bóbitanet.hu rajzpályázata 3-12 éves gyerekek részére.

A november 21-23. között megrendezendő Bóbita Családi Filmfesztivál kapcsán arra kérjük a gyerekeket, rajzolják le nekünk a fesztivál filmjeiben szereplő mesefigurák közül azt, amelyik a legkedvesebb a számukra - legyen az például Csingiling, Turbó, Khumba, Mr. Peabody vagy éppen Maja, a méhecske!

A filmek listáját a Bóbita Családi Filmfesztivál honlapján találjátok: www.bobitafilmfesztival.hu! A pályázatot két korcsoportban (3-6 és 7-12 év) hirdetjük meg, korcsoportonként az első három helyezett értékes nyereménycsomagot és a fesztivál második vagy harmadik napjára családi mozibelépőt kap az általa kiválasztott filmre.

Az A/4-es méretű rajzokat 2014. november 18-ig postai úton várjuk szerkesztőségünk címére (1066 Budapest, Nyugati tér 1.), a borítékra írjátok rá: "Rajzpályázat"! A rajz hátlapjára pedig kérjük, írjátok rá neveteket, életkorotokat, elérhetőségeiteket, valamint a mesefigura nevét!

A rajzokat elektronikus úton is küldhetitek a jatek@bobitanet.hu e-mailcímre. Ez esetben az e-mailben adjátok meg a fenti adatokat! Az e-mail tárgya "Rajzpályázat", a kép mérete pedig max. 2 MB legyen!

A nyerteseket november 19-én, e-mailben értesítjük. Az eredeti műveket nem áll módunkban visszaadni.

A legszebb rajzokat november 22. és 23. között kiállítjuk a Bóbita Családi Filmfesztiválon, illetve a Bóbita magazin decemberi számában is láthatóak lesznek. A beérkezett alkotásokat honlapunkon is megtaláljátok majd!

Elindult Magyarország egyik legszínesebb online családi programmagazinja, a Bóbitanet.hu, ahol megtalálhatod az országszerte legjobb családi és gyerekprogramokat, továbbá érdekes cikkeket olvashatsz, tippeket és tanácsokat kaphatsz és szakértőinktől is kérdezhetsz. Bóbitanet - Családi élmény!

Programkereső

Legnépszerűbb

Zenés színház

Elmaradnak a Billy Elliot előadásai

Tizenöt előadás marad el a két éve futó Billy Elliotból. A közelmúltban kormányközeli oldalról kritizált musicalnek egy ezernyolcszáz férőhelyes színházat kellene megtöltenie gyakran naponta kétszer.
Vizuál

Amit ne hagyjon ki a Múzeumok Éjszakáján

Hasznos tudnivalók és szerkesztőségünk tagjainak tippjei.
Színház

Működik a kémia Vecsei H. Miklós és Mészáros Blanka között

Megkezdődtek a Szegedi Szabadtéri Játékok új Shakespeare-bemutatójának, a Rómeó és Júlia próbái Hegedűs D. Géza vezetésével.
Klasszikus

Kiállítás nyílik Bősze Ádám antikváriumának kottagyűjteményéből

Sopronban, az Ünnepi Hetek Alkalmából nyílik meg Bősze Ádám Zenei Antikváriumának kiállítása, amely a két háború közötti különleges kottacímlapjait mutatja meg az érdeklődőknek.
Zenés színház

Lőrinczy György: Ezen az úton mennék tovább

Az Operettszínház főigazgatója büszke arra, hogy sokszínű intézményt vezethet és újfajta közönséget vonz a színházuk. A kultura.hu-nak adott interjúban azt is bejelentette, újra pályázik a vezetői pozícióra.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

gyerek művészetek völgye

A gyerekek sem fognak unatkozni a Művészetek Völgyében

Az idén 27. alkalommal megrendezésre kerülő Művészetek Völgye közel 1200 programjából válogattunk; ezúttal a gyerekprogramok kínálatából is csemegéztünk. A fesztivál látogatása 6 éves korig idén is ingyenes.
gyerek klippremier

Klippremier - Veronaki - Gőgös Gúnár Gedeon: Körbe-körbe

A Veronaki zenekar május 21-én mutatja be a második Gőgös Gúnár Gedeon lemezt, Kiugrott a Gombóc címmel a MOM Kupolában. Addig is, amíg az album a Móra Music gondozásában napvilágot lát, a Veronaki egy vidám, tavaszi videoklippel kedveskedik hallgatóinak.
gyerek advent 2016

Milyen gyerekprogramokat ajánl a Fidelio decemberre?

Karácsonyt várni otthon is lehet, de sokkal jobb vidám, szép és jótékonysági programokon részt venni a gyerekkel! Erre ajánlunk most pár lehetőséget.
gyerek skanzen

Mesekiállítás a Skanzenben

Az erdélyi mesevilág elevenedik meg a Skanzenben a nyári hónapok alatt. A Mészáros Gyuritól a Harry Potterig nevet viselő tárlat betekintést nyújt a mesék sajátos logikai rendszerébe, és beránt minket a mesevilágba.
gyerek gyereknap

Szeretnél egy közös fotót Sír Kánnal?

Gyereknap alkalmából május 29-én a délelőtti A padlás és A dzsungel könyve című előadások után a Víg és a Pesti előcsarnokában bárki találkozhat a zenés játékok főszereplőivel, akikkel közös fotót is készíthetnek.