gyerek

Régizenei tábor Szegeden

2010.06.01. 14:18
Ajánlom
Június 11-ig lehet jelentkezni a Szegedi Régizenei Nyári Akadémiára.

Július 21. és 28. között kerül sor a Szegedi Régizenei Nyári Akadémiára, amelynek szervezői a Pásztortűz Egyesület és Accademia Capricciosa. Az egyhetes tábor részvételi díja 20.000 Ft, amely magában foglalja az egyéni oktatás, az előadások, kamaraórák, és a kurzus során tartott koncertek látogatását is. Az oktatók: Januj Anna - furulya, Ombódi Dóra - fuvola, Tóth Zsuzsi - ének, Gáborjáni Szabó Kinga - cselló, Vilmányi Alexandra - csembaló, Illés Szabolcs - hegedű, Kovács Gábor - historikus tánc.

Helyszín: Szeged, Dugonics András Piarista Gimnázium (6724 Szeged, Bálint S. u. 14.)

Jelentkezés és információk: [email protected] vagy www.hip-hungary.webs.com

Bankszámlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-31411846 (Pásztortűz Egyesület; közlemény: "régizenei tábor")

A Pásztortűz Egyesület a régizenei tábor mellett történelmi-helyismereti tábort is rendez, az eseményre július 27. és augusztus 3. közöttt Kiskunhalason kerül sor. Ez a tábor is 20.000 Ft-ba kerül, ami tartalmazza a szállást a II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskola Kollégiumában, valamint az étkezést.

Jelentkezési határidő: július 10.

Információk: www.pasztortuz.halas.hu

Bankszámlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-31411846 (Pásztortűz Egyesület; közlemény: "fapados tábor")

Programkereső

Legolvasottabb

Könyv

„Nem akarom elszpoilerezni a saját könyvemet!” – Mészáros Dorka a Lírástudók vendége

A fiatal író ifjúsági regények szerzőjeként kezdte karrierjét, most már felnőtteknek ír. Lendületes, vérfagyasztó krimije megjelenése alkalmából látogatott el a Lírástudók stúdiójába, ahol Grisnik Petra kérdezte.
Plusz

Tóth Krisztina, Székely Csaba és Erdős Virág kéziratára is lehet licitálni a Freeszfe aukcióján

A Freeszfe januárban ünnepli megalakulásának második évfordulóját. A támogatóik – színművészek, rendezők, írók, televíziós személyiségek, képzőművészek –felajánlásaiból az Egyesület online jótékonysági aukciót rendez december 17-én.
Színház

Deficit – Csurka István darabja a Vigadóban

December 5-én, a Pesti Vigadó Sinkovits Imre Kamaraszínpadán tekinthetjük meg a Zentai Magyar Kamaraszínpad vendégelőadását, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Szilágyi Tibor rendezésében.
Vizuál

Wahorn András és Töttös Kata a Csokonaiban

A XV. kerületi Beszélgetések szabadon-program következő alkalmán, december 2-án egy különleges művészházaspár, Wahorn András és Töttös Kata lesz Benyó Rita vendége a Csokonai Művelődési és Rendezvény Ház kávézójában. A beszélgetést követően rendhagyó tárlatvezetést tart a művészpár Ketten a végtelenbe című közös kiállításukon.
Zenés színház

Új pályázatot írnak ki az Operaház főigazgatói tisztségére

A Kulturális és Innovációs Minisztérium csütörtökön tette közzé, hogy a Magyar Állami Operaház főigazgatói tisztségére kiírt előző pályázat érvénytelenül zárult, ezért új pályázatot írnak ki.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

gyerek művészetek völgye

A gyerekek sem fognak unatkozni a Művészetek Völgyében

Az idén 27. alkalommal megrendezésre kerülő Művészetek Völgye közel 1200 programjából válogattunk; ezúttal a gyerekprogramok kínálatából is csemegéztünk. A fesztivál látogatása 6 éves korig idén is ingyenes.
gyerek klippremier

Klippremier - Veronaki - Gőgös Gúnár Gedeon: Körbe-körbe

A Veronaki zenekar május 21-én mutatja be a második Gőgös Gúnár Gedeon lemezt, Kiugrott a Gombóc címmel a MOM Kupolában. Addig is, amíg az album a Móra Music gondozásában napvilágot lát, a Veronaki egy vidám, tavaszi videoklippel kedveskedik hallgatóinak.
gyerek advent 2016

Milyen gyerekprogramokat ajánl a Fidelio decemberre?

Karácsonyt várni otthon is lehet, de sokkal jobb vidám, szép és jótékonysági programokon részt venni a gyerekkel! Erre ajánlunk most pár lehetőséget.
gyerek skanzen

Mesekiállítás a Skanzenben

Az erdélyi mesevilág elevenedik meg a Skanzenben a nyári hónapok alatt. A Mészáros Gyuritól a Harry Potterig nevet viselő tárlat betekintést nyújt a mesék sajátos logikai rendszerébe, és beránt minket a mesevilágba.
gyerek gyereknap

Szeretnél egy közös fotót Sír Kánnal?

Gyereknap alkalmából május 29-én a délelőtti A padlás és A dzsungel könyve című előadások után a Víg és a Pesti előcsarnokában bárki találkozhat a zenés játékok főszereplőivel, akikkel közös fotót is készíthetnek.