gyerek

Szeptember végéig nincs megállás

2013.09.05. 11:20
Ajánlom
Szeptember 30-án fordul utoljára a Panorámakerék, aznap végleg bezár ugyanis a Vidámpark. Addig viszont teljes üzemben pörögnek a játékok, a nyeremények és a Vidámparki Éjszakák.

Már 175 éve része Budapest és az emberek életének a legendás Vidámpark, hiszen a több mint másfél évszázados történelme mellett mindenkinek van egy hozzá kapcsolódó saját története. Gyerekkorból felderengő emlékek a Körhintáról, vagy randevúk a nem is olyan régmúltból. Csüggedésre semmi ok, inkább használd ki az utolsó lehetőséget, hogy barátaiddal vagy a családdal belevessétek magatokat a Vidámpark izgalmaiba, mert a hónap végén végleg megállnak a játékok, nem lesz továbbmenet.

Szeptember 30-ig viszont teljes gőzzel pörög a vidámság az Európa-szerte egyedülálló Hullámvasúton, a T-Rexen és a Dodzsemen is. A vállalkozó szelleműek pedig nemcsak a pörgő-forgó játékokon bizonyíthatják bátorságukat, hanem a nemrégiben nyílt Horrorlabirintusban is, ahol félelmetes élmények várják az oda merészkedőket. Aki nem hiszi, járjon utána.

A szombat esti partihangulatban a Vidámparki Éjszakákon is garantáltan jól érzed magad a barátaiddal vagy életed párjával, mert a magasba emelkedő játékokon nemcsak az adrenalin-szinted szökik fel, de a kivilágított fővárost is láthatod. Ha bevállalod.

Ha már csak a pénztárcád áll a vidámság útjában, pörgesd meg a Facebook-on a Vidámságkereket, mert megnyerheted a belépődet, vagy egyet a számtalan garantált kedvezmény közül, amiket biztosan nem fogsz kihagyni. Ha a jegyvásárlás mellett döntesz, jó tudnod, hogy nem kell a pénztárnál sorba állnod, egyszerűbben is beszerezheted online.

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Elmezavara miatt nem ítélik el a zongoraművész volt feleségét, aki megölte két gyermeküket

 Egy texasi bíró hétfőn elmezavara miatt nem találta bűnösnek két kislányuk meggyilkolásában Vagyim Holodenko ukrán zongoraművész volt feleségét.
Vizuál

Így áll most a Liget-projekt – galéria

Töprengett mostanában azon, hogy haladhat a munka a Városligetben és a múzeumokban? Képek és átadási időpontok a cikkben.
Vizuál

Már biztos: mozifilm lesz a Downton Abbey-ből

Hosszú találgatás után most megerősítették, hogy filmváltozat készül az angol sorozatból. A hírek szerint az eredeti szereplőgárda tagjai is visszatérnek.
Zenés színház

Frankó Tünde: „Kedves pikantériát ad...”

Egy művésznek az a legfontosabb, hogy a törekvéseiben a színháza partner legyen - állítja Frankó Tünde. A Palotakoncertek fellépőit bemutató sorozatunkban a népszerű primadonna válaszolt kérdéseinkre.
Zenés színház

Laki Péter: „Ez nem hagyományos gála”

A fiatal táncos komikus igazi showman, és karizmatikus színpadi jelenlétét a Budavári Palotakoncerteken is kamatoztatja: Kerényi Miklós Mátéval együtt látják el a házigazda feladatát.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

gyerek művészetek völgye

A gyerekek sem fognak unatkozni a Művészetek Völgyében

Az idén 27. alkalommal megrendezésre kerülő Művészetek Völgye közel 1200 programjából válogattunk; ezúttal a gyerekprogramok kínálatából is csemegéztünk. A fesztivál látogatása 6 éves korig idén is ingyenes.
gyerek klippremier

Klippremier - Veronaki - Gőgös Gúnár Gedeon: Körbe-körbe

A Veronaki zenekar május 21-én mutatja be a második Gőgös Gúnár Gedeon lemezt, Kiugrott a Gombóc címmel a MOM Kupolában. Addig is, amíg az album a Móra Music gondozásában napvilágot lát, a Veronaki egy vidám, tavaszi videoklippel kedveskedik hallgatóinak.
gyerek advent 2016

Milyen gyerekprogramokat ajánl a Fidelio decemberre?

Karácsonyt várni otthon is lehet, de sokkal jobb vidám, szép és jótékonysági programokon részt venni a gyerekkel! Erre ajánlunk most pár lehetőséget.
gyerek skanzen

Mesekiállítás a Skanzenben

Az erdélyi mesevilág elevenedik meg a Skanzenben a nyári hónapok alatt. A Mészáros Gyuritól a Harry Potterig nevet viselő tárlat betekintést nyújt a mesék sajátos logikai rendszerébe, és beránt minket a mesevilágba.
gyerek gyereknap

Szeretnél egy közös fotót Sír Kánnal?

Gyereknap alkalmából május 29-én a délelőtti A padlás és A dzsungel könyve című előadások után a Víg és a Pesti előcsarnokában bárki találkozhat a zenés játékok főszereplőivel, akikkel közös fotót is készíthetnek.