gyerek

Színjátszó tábor a Magyar Színházban

2014.05.27. 11:03
Ajánlom
Benkő Nóra színésznő ismét a Magyar Színházba invitálja a színjátszásra kedvet érző gyerekeket.

A tavalyi rendkívül gazdag és izgalmas tábor után, 2014-ben újra megnyitja kapuit a Hevesi Sándor téri teátrum. Jelentkezhet, aki szeretné kipróbálni, milyen érzés is a világot jelentő deszkákra lépni; aki csak arra kíváncsi, milyen egy színház belülről; s aki csak szeretne eltölteni egy felejthetetlen hetet a nyári szünetben.
A programban szerepel előadásra készülés, játék 5 napon át, majd zárásként bemutató a hozzátartozóknak.

A tábor időpontjai:
1. tábor: 2014. 06. 16-20.
2. tábor: 2014. 07. 28.- 08. 01.
Minden nap 8.00-17.00-ig.

Információk:
Korosztály: 7-18 éves korig, csoportbontásban.
Helyszín: Sinkovits Imre Színpad és a Tímár terem. Étkezés a Zamatban.
A tábor díja 33 000 Ft/fő (testvéreknél 10% kedvezmény jár).
Ellátás: háromszori étkezés.

Jelentkezés:
Személyesen: e-mail küldés a jelentkezési szándékról, az alábbi időpontban pénztári befizetés a színház közönségszervezésénél - a foglaló, ami a táborozási díj fele. Ekkor adatlap kitöltés.
Elektronikusan: jelentkezési lap kitöltése, küldése a megadott címre. Utalás a Theatrum Scholae Közhasznú Alapítvány számlaszámára, a foglaló (16 500 Ft, testvéreknél 15 000 Ft). A számla postai úton érkezik, vagy igény esetén első nap is átvehető. A számlaszám: 11708001-20566667
A közleményben fel kell tüntetni a gyermek nevét, azt a kifejezést, hogy "nyári tábor előleg" és a táborozás választott időpontját!
Jelentkezés időpontjai: 2014. 06. 06. 15.00-17.00
Elérhetőség: noribenko@freemail.hu
A tábor létszáma korlátozott, korosztályonként maximum 15 fő, így táboronként maximum 30 fő.

Jelentkezési lap és további információk a Magyar Színház honlapján.

Programkereső

Legnépszerűbb

Zenés színház

Mi történik, ha Don Giovanniból RockGiovanni lesz?

Ütős napunk volt tegnap Miskolcon. Délután stand-up, este pedig a várva várt idei népopera: a RockGiovanni. Nevettünk, izgultunk, elámultunk, ünnepeltünk, kutyagoltunk, fáztunk... És persze jól el is fáradtunk. De megérte.
Klasszikus

87 évesen elhunyt Gennagyij Rozsgyesztvenszkij

A világhírű orosz karmester több ízben járt Magyarországon is. Több mint félszáz művet írtak neki kortárs zeneszerzők.
Színház

Székely Krisztát, Kováts Adélt és a kolozsvári társulatot is díjazta a POSZT

A XVIII. Pécsi Országos Színházi Találkozó szakmai, színész- és közönségzsűrije idén is döntött a fesztivál díjairól. A Kolozsvári Állami Magyar Színházé a legjobb előadásnak járó elismerés, a Fidelio támogatásával átadott legjobb 30 év alatti színésznőnek járó díjat Szakács Hajnalka vehette át. Íme a díjazottak listája!
Zenés színház

DaCapo: lehet kétszer is érdekes ugyanaz a produkció?

Ismerik azt a keserédes érzést, amikor felvirrad egy várva várt esemény utolsó napja? Ezzel ébredtünk ma Miskolcon immár túl operabáron, régi keresztény hagyományokat idéző felvonuláson, és a RockGiovanni második előadásán is.
Vizuál

Frida Kahlo személyes tárgyai a Victoria és Albert Múzeumban

A Frida Kahlo: Making Her Self Up (Hogyan építette fel magát Frida Kahlo) című kiállítás több mint 200 tárgyat mutat be a művész mexikóvárosi szülőházából, a Kék Házból, ahol 1954-ben, 47 éves korában meghalt. Festményei július elején Budapestre érkeznek.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

gyerek művészetek völgye

A gyerekek sem fognak unatkozni a Művészetek Völgyében

Az idén 27. alkalommal megrendezésre kerülő Művészetek Völgye közel 1200 programjából válogattunk; ezúttal a gyerekprogramok kínálatából is csemegéztünk. A fesztivál látogatása 6 éves korig idén is ingyenes.
gyerek klippremier

Klippremier - Veronaki - Gőgös Gúnár Gedeon: Körbe-körbe

A Veronaki zenekar május 21-én mutatja be a második Gőgös Gúnár Gedeon lemezt, Kiugrott a Gombóc címmel a MOM Kupolában. Addig is, amíg az album a Móra Music gondozásában napvilágot lát, a Veronaki egy vidám, tavaszi videoklippel kedveskedik hallgatóinak.
gyerek advent 2016

Milyen gyerekprogramokat ajánl a Fidelio decemberre?

Karácsonyt várni otthon is lehet, de sokkal jobb vidám, szép és jótékonysági programokon részt venni a gyerekkel! Erre ajánlunk most pár lehetőséget.
gyerek skanzen

Mesekiállítás a Skanzenben

Az erdélyi mesevilág elevenedik meg a Skanzenben a nyári hónapok alatt. A Mészáros Gyuritól a Harry Potterig nevet viselő tárlat betekintést nyújt a mesék sajátos logikai rendszerébe, és beránt minket a mesevilágba.
gyerek gyereknap

Szeretnél egy közös fotót Sír Kánnal?

Gyereknap alkalmából május 29-én a délelőtti A padlás és A dzsungel könyve című előadások után a Víg és a Pesti előcsarnokában bárki találkozhat a zenés játékok főszereplőivel, akikkel közös fotót is készíthetnek.