gyerek

Táborozz a Tropicariumban!

2014.06.06. 10:03
Ajánlom
Egozikus állatok, izgalmas kísérletek, kézműveskedés, mozi és játszóház várja a gyerekeket a Tropi-Zoo táborban.

Az öt napos napközis tábor idején a gyerekek beleshetnek a Tropicarium kulisszái mögé, betekintést nyerhetnek mind a halas-, mind a hüllős állatgondozók napi munkájába, az egzotikus állatok szokásaiba, életébe, és megismerkedhetnek a fizika csodáival, kísérleteivel a Csodák Palotájában. A Nagytétényi Kastélyban a táborozók kézműveskedhetnek, míg a Szoborpark híres alkotásait játékosan fedezhetik fel. Emellett  mozizás, játszóház és sok egyéb, játékos program színesíti a vakáció napjait. 

A nyári szünet minden hetében fiatal, - a gyerekek nyelvén jól értő - pedagógusokkal és állatgondozókkal naponta 7:30-17.00 óra között zajlanak a napi foglalkozások a 6-12 éves korú gyermeknek. Az ár tartalmazza  a belépőjegyeket, napi 3 étkezést, játékos fotók készítését és elküldését a családnak, a kézműves alapanyagokat,  a hét végén megkapott Tropicariumos ajándékcsomagot, és egy Bringóhintó vagy Elevenparkos vagy Dinoszauruszok élete című kiállításra belépőt.

A tábori program legalább 15 gyerek/hét jelentkezése esetén indul. A tábor díja SZÉP kártyával is fizethető, a szabadidős keretből.

Bővebb információ: a Tropicarium honlapján, az info@tropicarium.hu címen vagy a 424-3050-es telefonszámon kérhető.

Programkereső

Legolvasottabb

Zenés színház

Így búcsúztak a pályatársak Edita Gruberovától

A hetvennégy éves korában elhunyt, világhírű koloratúrszoprán, Edita Gruberová elvesztése nemcsak a közönséget sújtotta le, kollégái is fájó szívvel emlékeztek meg róla.
Színház

Venczel Vera az MMA kitüntetettjei között

Október 18-án átadták a Magyar Művészeti Akadémia tagozati díjait. A kitüntetéseket minden kategóriában két-két főnek ítélik oda, a Színházművészeti tagozat elismerésében Venczel Vera és Dobos Imre részesült.
Színház

5 ígéretes független színházi előadás

Az ősz hagyományosan hemzseg az új bemutatóktól, csak kapkodjuk a fejünket a sokszínű a kínálat láttán, mi viszont most olyan előadásokat ajánlunk, amelyek talán kevesebb figyelmet kapnak a kőszínházak műsorával szemben. Szubjektív válogatásunkban szerepelnek klasszikus művek, izgalmas életutak és kortárs dráma is.
Plusz

„Hogy mi a humor? Túlélés” – emléktáblát avattak Antal Imre tiszteletére

Az Erkel Ferenc-díjas magyar zongoraművész, televíziós személyiség emlékét mától tábla őrzi egykori otthona, a Damjanich utca 40. alatti ház falán.
Zenés színház

„Körül szeretnék nézni a világban” – Interjú Fürjes Anna Csengével

Egyetlen magyarként került a IV. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny döntőjébe Fürjes Anna Csenge, aki fiatal kora ellenére több kisebb-nagyobb szerepet énekelt már a Magyar Állami Operaház produkcióiban is. A mindössze huszonöt éves mezzoszopránnal beszélgettünk.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

gyerek művészetek völgye

A gyerekek sem fognak unatkozni a Művészetek Völgyében

Az idén 27. alkalommal megrendezésre kerülő Művészetek Völgye közel 1200 programjából válogattunk; ezúttal a gyerekprogramok kínálatából is csemegéztünk. A fesztivál látogatása 6 éves korig idén is ingyenes.
gyerek klippremier

Klippremier - Veronaki - Gőgös Gúnár Gedeon: Körbe-körbe

A Veronaki zenekar május 21-én mutatja be a második Gőgös Gúnár Gedeon lemezt, Kiugrott a Gombóc címmel a MOM Kupolában. Addig is, amíg az album a Móra Music gondozásában napvilágot lát, a Veronaki egy vidám, tavaszi videoklippel kedveskedik hallgatóinak.
gyerek advent 2016

Milyen gyerekprogramokat ajánl a Fidelio decemberre?

Karácsonyt várni otthon is lehet, de sokkal jobb vidám, szép és jótékonysági programokon részt venni a gyerekkel! Erre ajánlunk most pár lehetőséget.
gyerek skanzen

Mesekiállítás a Skanzenben

Az erdélyi mesevilág elevenedik meg a Skanzenben a nyári hónapok alatt. A Mészáros Gyuritól a Harry Potterig nevet viselő tárlat betekintést nyújt a mesék sajátos logikai rendszerébe, és beránt minket a mesevilágba.
gyerek gyereknap

Szeretnél egy közös fotót Sír Kánnal?

Gyereknap alkalmából május 29-én a délelőtti A padlás és A dzsungel könyve című előadások után a Víg és a Pesti előcsarnokában bárki találkozhat a zenés játékok főszereplőivel, akikkel közös fotót is készíthetnek.