Info

Játék szabályzat

2015.08.13. 21:43
Ajánlom
A Fidelio.hu hivatalos játékszabályzata

http://fidelio.hu/jatek oldalon megtalálható játékokon azok a magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személyek vehetnek részt, akik a fidelio.hu honlapon regisztráltak, és a regisztráció alkalmával a szükséges adataikat megadták. Az adatok megadása önkéntes, azok bejelentkezés után a http://fidelio.hu/adataim oldalon bármikor megváltoztathatók. A játékos részéről az adatai megadása egyben nyilatkozattételnek minősül arra vonatkozóan, hogy a jelen játékszabályzatot teljes egészében megismerte és maradéktalanul elfogadja. A regisztráció alkalmával megadott adatok valódiságáért a regisztráló felel.

A Fidelio Média Kft. alkalmazottai és partnerei, valamint az előbbiek hozzátartozói nem vehetnek részt a játékokban.

Kizárják magukat azok a felhasználók, akik azonos postacímről több megfejtést küldenek be ugyanazon játékhoz.

A játékos a megfejtés elküldésével egyben nyilatkozik arról, hogy a játékban meghirdetett időpont és helyszín számára megfelelő.

nyerteseket a játék lezárultát követően azonnal értesítjük regisztrált email címűkön, és a játék eredményét (a helyes megfejtést és a nyertesek regisztrált nicknevét) lehetőség szerint a játék lezárását követő 24 órán belül közzétesszük a fidelio.hu portálon is, a játékhoz fűzött hozzászólásban.

A Fidelio.hu nem vállal felelősséget azért, ha a megadott internetoldalon a regisztráció vagy a helyes válasz kiválasztása átmenetileg technikai vagy egyéb okokból nem lehetséges.

A Fidelio.hu nem vállal felelősséget azért, ha az email-értesítés vagy a postai küldemény kézbesítése meghiúsul, amennyiben a felhasználó által regisztrált nem valós postacímre ill. nem napi rendszerességgel használt email-postafiókba került elküldésre.

A Fidelio.hu nem vállal felelősséget azért, ha a játékban szereplő esemény meghiúsul, vagy a program megváltozik.

A játék lezárulta után fellépő, előre nem látott késedelem vagy nehezmény esetén a nyerteseket regisztrált email címükön értesítjük.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a promóciós játékot módosítsa vagy megszüntesse és bármilyen módosítás vagy megszűnés esetén törekszik a nyilvánosság tájékoztatására, de a változás okától függően előfordulhat, hogy a változásról előzetesen nem lehetséges tájékoztatást adnia.

A Szervező a játékosok személyes adatait a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeli, személyes adatok közzététele csak abban az esetben lehetséges és elkerülhetetlen, amennyiben a játékos a regisztráció során polgári nevét adta meg felhasználónévként.

A játékban történő regisztráció díjmentes, azonban a részvételhez szükséges internet hozzáférés és használat feltételeiről és költségeiről a résztvevők saját maguk gondoskodnak.

Budapest, 2012. január 1.

Programkereső

Legnépszerűbb

Könyv

A nő vagy szent anya, vagy prostituált? – Interjú Hidas Judit íróval

Könyv egy negyvenes nőről, aki keresi önmagát, mert úgy érzi, szép lassan eltűnik abban, hogy megfeleljen a környezete elvárásainak. Hidas Judit Boldogság tízezer kilométerre című novellafüzérének főhőse, Anna, a hagyományos női szerepek és a karrier közt őrlődik. S vajon hányan vagyunk hasonló helyzetben? Mikor vesszük észre – vagy egyáltalán észrevesszük-e –, hogy apránként föladjuk magunkat? Fájdalmasan sokakat érintő problémákról és tabukról beszél ez a könyv, ami láthatóvá teszi a társadalmi elvárások mögött szenvedő egyént: a nőt. A könyv szerzőjével, Hidas Judittal beszélgettünk.
Zenés színház

Nem hajlandó örmény énekesnővel énekelni az azeri tenor, illetve dehogynem, semmi baja vele

Sok mindent nem tudunk biztosan, mivel mindenki másra mutogat. És már az örmény külügy is megszólalt a témában.
Klasszikus

Bach billentyűs szvitjeit viszi egy általános iskolába Fejérvári Zoltán

Fejérvári Zoltán szólóestjével indul az alsógödi Belépés családostul klasszikus zenei sorozatának 2020-as évada. A művész Bach Francia szvitjeit adja elő január 25-én a Búzaszem Általános Iskola aulájában. Utána pedig a Zeneakadémiára viszi a műsort.
Vizuál

A mádi Rákóczi-kúriában Erhardt Gábor építésszel

A Partitúra zempléni adásában a stáb ellátogatott a mádi Rákóczi-kúriába, lenyűgözve sétáltak az évszázados falak között. Az épület átalakításának és bővítésének tervezőjét, Erhardt Gábort Tokaj-hegyalja építészeti hagyományairól kérdeztük.
Klasszikus

Gustavo Dudamel folytatja Los Angelesben

Újabb négy évre meghosszabbították a szerződését a Los Angeles-i Filharmonikus Zenekar élén, 2026-ig maradhat.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?