Info

Játék szabályzat

2015.08.13. 21:43
Ajánlom
A Fidelio.hu hivatalos játékszabályzata

http://fidelio.hu/jatek oldalon megtalálható játékokon azok a magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személyek vehetnek részt, akik a fidelio.hu honlapon regisztráltak, és a regisztráció alkalmával a szükséges adataikat megadták. Az adatok megadása önkéntes, azok bejelentkezés után a http://fidelio.hu/adataim oldalon bármikor megváltoztathatók. A játékos részéről az adatai megadása egyben nyilatkozattételnek minősül arra vonatkozóan, hogy a jelen játékszabályzatot teljes egészében megismerte és maradéktalanul elfogadja. A regisztráció alkalmával megadott adatok valódiságáért a regisztráló felel.

A Fidelio Média Kft. alkalmazottai és partnerei, valamint az előbbiek hozzátartozói nem vehetnek részt a játékokban.

Kizárják magukat azok a felhasználók, akik azonos postacímről több megfejtést küldenek be ugyanazon játékhoz.

A játékos a megfejtés elküldésével egyben nyilatkozik arról, hogy a játékban meghirdetett időpont és helyszín számára megfelelő.

nyerteseket a játék lezárultát követően azonnal értesítjük regisztrált email címűkön, és a játék eredményét (a helyes megfejtést és a nyertesek regisztrált nicknevét) lehetőség szerint a játék lezárását követő 24 órán belül közzétesszük a fidelio.hu portálon is, a játékhoz fűzött hozzászólásban.

A Fidelio.hu nem vállal felelősséget azért, ha a megadott internetoldalon a regisztráció vagy a helyes válasz kiválasztása átmenetileg technikai vagy egyéb okokból nem lehetséges.

A Fidelio.hu nem vállal felelősséget azért, ha az email-értesítés vagy a postai küldemény kézbesítése meghiúsul, amennyiben a felhasználó által regisztrált nem valós postacímre ill. nem napi rendszerességgel használt email-postafiókba került elküldésre.

A Fidelio.hu nem vállal felelősséget azért, ha a játékban szereplő esemény meghiúsul, vagy a program megváltozik.

A játék lezárulta után fellépő, előre nem látott késedelem vagy nehezmény esetén a nyerteseket regisztrált email címükön értesítjük.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a promóciós játékot módosítsa vagy megszüntesse és bármilyen módosítás vagy megszűnés esetén törekszik a nyilvánosság tájékoztatására, de a változás okától függően előfordulhat, hogy a változásról előzetesen nem lehetséges tájékoztatást adnia.

A Szervező a játékosok személyes adatait a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeli, személyes adatok közzététele csak abban az esetben lehetséges és elkerülhetetlen, amennyiben a játékos a regisztráció során polgári nevét adta meg felhasználónévként.

A játékban történő regisztráció díjmentes, azonban a részvételhez szükséges internet hozzáférés és használat feltételeiről és költségeiről a résztvevők saját maguk gondoskodnak.

Budapest, 2012. január 1.

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Ezt a 10 zeneművet ajánlja Rost Andrea a karácsonyi készülődéshez

Idén is több hazai zenész állított össze karácsonyi lejátszási listát az Aria Hotel Budapest kezdeményezésére. Rost Andrea válogatásán opera- és oratóriumrészletek szerepelnek. Hallgasd meg!
Zenés színház

Milyen volt A Nyugat lánya az Operában?

Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet az Erkel Színház évadnyitó előadása, tudj’isten, hogy miért. Erről is írok, meg arról is, mit szóltak hozzá más kritikusok.
Klasszikus

„Ha valaki nem tud rendesen kiabálni, akkor nem lesz jó erre a pályára”

Beke Márk most ért haza brazíliai turnéjáról, fellépett már a Budapest Arénában több ezer néző előtt, és sorra nyeri a versenyeket. A Virtuózok idei abszolút győztesét kilenc évesen fedezte fel tanára, Kuna Lajos.
Klasszikus

Bajorország legmagasabb kitüntetésében részesült Jonas Kaufmann és Jörg Widmann

Jonas Kaufmann tenor és Jörg Widmann klarinétművész kapták a bajorok legrangosabb kitüntetését, a Maximilian-rendet.
Tánc

Az arany középút utópiája

Duda Éva vállaltan nagy fába vágta a fejszéjét, amikor a jelenkor társadalmi, ökológiai és politikai helyzetére szeretett volna reflektálni egy elvont jelrendszeren, a tánc nyelvén az Utópia című új darabjában.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?