Gábor, Karina, Ders

„Ha megfogom az ördögöt…”

2005.12.03. 00:00

Programkereső

A Besh o droM rövidesen új stúdióalbummal áll elő, amely a „Ha megfogom az ördögöt” címet viseli. A zenei alapanyag nagyon színes: magyar, cigány, román, szerb, makedón, arab és zsidó kövekből épül fel.
6b1db48a-e2a5-4446-8ba1-41904b32f077

Ha eddig megjelent lemezeiket a zenekar személyiségfejlődésének állomásaiként nézzük, akkor a játékos, kísérletező óvodás-, a tomboló kamasz- és a bizonyítani vágyó ifjúkor után mostani, negyedik lemezével elérkezett a kiegyensúlyozott, biztos alapokon álló felnőttkorhoz. A zenekar tagjai nem csupán megfogják az ördögöt, de megpatkolják és fel is nyergelik, akit aztán két különleges énekes, Szalóki Ági és az állandó vendég, Mitsou meg is lovagol.

A Besh o droM önálló kiadásban jelenteti meg a lemezt, és az illegális letöltés és a méregdrága bolti lemezárak között egy elviselhető, legális utat kínál azzal, hogy a lemezhez internetes rendelés útján „őstermelői” áron is hozzá lehet majd jutni. Érdemes tehát ellátogatni a zenekar weboldalára, ahol le lehet tölteni néhány számot eddigi lemezeikről, sőt a készülő lemezbe is bele lehet hallgatni.