Márk

Nemzetközi "Bohém" Ragtime- és Jazz-fesztivál

2006.02.22. 00:00

Programkereső

A ragtime és a jazz szerelmesei idén tavasszal tizenötödik alkalommal vehetnek részt a fesztiválon, amelynek keretében neves hazai és külföldi előadók lépnek színpadra.
bb054ec9-aacc-4ea9-bb8a-28de2b4307b5

Az idei fellépők között lesz – természetesen a házigazda Bohém Ragtime Jazz Band mellett – a kanadai Mimi Blais ragtime-zongorista, a holland Andor's Jazz Band, a norvég Morten Gunnar Larsen ragtime-zongorista, a Dixie Jam Session és Herbert Christ (trombita ) Németországból, a Smiling Ragtime Band, a The Belgrade Dixieland Orchestra Szerbia-Montenegróból, az Aulos Szaxofonkvartett, a Miskolci Dixieland Band, a német Matthias Seuffert (klarinét, szaxofonok), a Freeman Jazz Band, a Papa Jazz, a Bolyki Brothers, a norvég Ophelia Ragtime Orchestra, a Kőrösi Szürkeverebek Jazzbandája, valamint Apáti János és Nagy Iván (zongora).

Belépők február második hetétől válthatók a helyszínen. A háromnapos bérlet 3500, a háromnapos diákbérlet 2500, a napijegy péntekre, szombatra 1600, vasárnapra 1000 forintba kerül. A nem kecskeméti érdeklődők a ticket@bohemragtime.com címen jelezhetik jegyigényüket. Bérleteket csak március 5-ig árusítanak a szervezők.