Szilárda

RomaPage-chat a Talisman zenekarral

2006.08.11. 00:00

Programkereső

A Sziget Fesztivál Roma Sátrának egyik sztárfellépője, a Talisman zenekar látogat el a RomaPage chatszobába augusztus 12-én, szombaton 15.30-kor.
8010a742-c68e-4db1-9ce2-d81e62d293a8

Az oroszországi roma együttest a híres Loyko volt tagjai alapították. Jellemző rájuk a virtuóz előadásmód, valamint a szenvedélyes, melankolikus és érzelmes melódiák. A Natasha Osterkorn lenyűgöző előadásában megszólaló dallamokat hegedű és harmonika kíséri. A zenekar augusztus 13-án, vasárnap 21.30-tól ad koncertet a Roma Sátorban.

A Kurt Lewin Alapítvány – együttműködve az ország legismertebb chat-központjával, a Trefort-Nettel – 2005 januárjában hozta létre napi aktualitású, témájában a romákat közvetlenül érintő chat-szobáját. Az elmúlt másfél évben többek között olyan közismert személyiségek voltak a chat-szoba vendégei, mint Oláh Kálmán, Szakcsi Lakatos Béla, Miczura Mónika, Szalóki Ági, Molnár Ferenc Caramel, Gáspár László, LL Junior vagy a Fekete Vonat. Az online interjúk szerkesztett változata a RomaPage chat-rovatában tekinthető meg.

Annak, aki kérdéseket szeretne feltenni a Talisman zenekarnak, nem kell mást tennie, mint augusztus 12-én 15.30-kor ellátogatnia a www.romapage.hu-ra. Itt egy tetszőleges névvel való bejelentkezés után máris írhatja kérdéseit, amelyek a Modetátor névre kattintva tehetők fel az oldalra.