Eleonóra

Kertvárosi Vigasságok

2006.09.17. 00:00

Programkereső

Az immár hagyományos rendezvénysorozatra idén szeptember 22. és 24. között kerül sor az Erzsébetligeti Színházban. Idén a műsorokat már három helyszínen, a Jazz-Rock Színpadon, a Nagyszínpadon és a Gyermeksarokban láthatják a kedves vendégek.
54909e29-5fa6-443f-ba7b-b39eff7ecfad

Szeptember 22-én 19:00 órától Mikó István, Ambruzs Klaudia, Benkő Péter és Kiss Zoltán főszereplésével a Kölcsönkért kastély című zenés vígjáték kerül színre. Szeptember 23-a a gasztronómia és a folklór jegyében zajlik. A Népi ízek fesztiválján megmérettetnek a tradicionális népi étkek, házi sütemények, befőttek, borok. Majd ismét sor kerül a baráti bográcskörök találkozójára is, ahol várhatóan több tucatnyi bogrács alatt gyújtják meg 15 órakor a tüzet.

A szabadtéri színpadon reggeltől folklór bemutatók zajlanak, lesz kirakodóvásár, a gyerekeket Kolompos táncház és kézműves foglalkozások várják. Többek között látható lesz még Palya Bea világzenei koncertje, István a király rockopera-keresztmetszet a Sziget Színház előadásában. De látható lesz még Nick Árpád Guiness rekorder, erőember showműsora, a Cinkotai Hagyományőrző Népdalkör és a Muharay Elemér Hagyományőrző Egyesület műsora.

Szeptember 24-én kerületi művészeti csoportok mutatkoznak be. Az MLTC-pályán sportprogramok, a ligetben az egészség utcája nyújt kellemes kikapcsolódást. Színpadi programok között szerepel például Süsü a sárkány zenés mesejáték és Dolák-Saly Róbert gyermekműsora.

Délután az ifjabbaknak muzsikál Torres Dániel, az örökifjakat pedig az Illés (FG4 zenekar) és a Piramis (Piramix zenekar) emlékkoncert szórakoztatja. Este pedig Charlie élő koncertje lesz látható és hallható.

Bővebb információ: Bankó László, (70) 332-8813