Gábor, Karina, Ders

15 éves a The Harlem Gospel Singers

2006.11.21. 00:00

Programkereső

December 7-én este nyolc órától a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban lép fel a kamaszkorba lépett együttes. A spirituális zene biztosan magával ragadja majd mindazokat, akik ellátogatnak a születésnapi koncertre.
cecb23b7-5b24-49f0-801f-b77cfd0f32cc

Immáron 15 éve annak, hogy a gospel koronázatlan királynője, Queen Esther Marrow, Michael Brenner és Roseanne Kirk kiváló énekesekből és zenészekből álló csapatot gyűjtött maga köré, hogy a tradicionális gospelt autentikusan, minden stilisztikai jellemzőjével együtt egy teljesen újszerű megfogalmazásban állítsa nemzetközi színpadokra. Harlem, New York lüktető városrésze bölcsője és képviselője az afroamerikai kultúrának, otthona több mint 400 egyházközösségnek, így lettek ők a Harlem Gospel Singers.

A gospel fenoménjai összetéveszthetetlen hangzásukkal hódították meg európa fővárosait; Helsinkitől Madridig, Párizstól Londonon át egészen Milánóig, Bécsig, Kölnig, Berlinig és Budapestig több, mint kétmillió ember élvezi évről évre a világ legismertebb gospel formációjának az R&B, a jazz és a pop inspirálta előadásait.

(2006. december 7. 20:00 SYMA Sport- és Rendezvényközpont - A Harlem Gospel Singers koncertje)