Béla

Új internetes zeneáruház nyílik Magyarországon

2006.12.08. 00:00

Programkereső

SONGO márkanéven közép-európai internetes zeneáruház nyílik – elsőként Magyarországon – a nemzetközi és magyar kiadók szinte teljes zenei kínálatával. A www.songo.hu weboldalon dalonként 199 forinttól közel félmillió zeneszám között válogathatnak a vásárlók.
49283cfe-61fb-49c4-b634-d7db81e13af1

A magyar tőzsdén is jegyzett econet.hu Nyrt. leányvállalata, az eMusic Kft. által fejlesztett internetes zeneboltban a vásárlók otthonról, kényelmesen válogathatnak kedvenc lemezeik és előadóik között. Gyorsan, egyszerűen és olcsón lehet zenét vásárolni, a felhasználóbarát felület megkönnyíti az eligazodást a különféle zenei stílusok és előadók között. A kiválasztott zenék mobiltelefonnal, bankkártyával, illetve banki átutalással is kifizethetők, sőt, a legnépszerűbb dalok csengőhang formájában is elérhetőek.

A weboldalon műfaj, stílus és az előadó neve szerint is kereshetők a zenék, a többszázezres kínálatban minden korosztály és stílus rajongója megtalálhatja kedvenceit. Stílusonként újdonság-ajánlók, toplisták segítik a vásárlást, a zeneszámok első perce ingyenesen meghallgatható. A kínálat folyamatosan bővül, a legfrissebb slágerek akár már az utcai megjelenés előtt megvásárolhatók, de olyan lemezritkaságok is letölthetők, amelyek a hagyományos lemezboltokban már nem kaphatók. A felhasználói felület magyar és angol nyelven is hozzáférhető.