Vince, Artúr

Angyalok és pásztorok

2006.12.14. 00:00

Programkereső

Megjelent Sebestyén Márta legújabb albuma Angyalok és pásztorok címmel. A lemezbemutató koncertre december 17-én a XII. kerületi Hegyvidék Önkormányzata Művelődési Központban kerül sor délután öt órától.
6b58a0ca-4ed1-4c6d-9587-1f1f9c824fa8

Hazánk egyik legismertebb énekese így ajánlja az albumot a közönség figyelmébe: "Mennyből az angyal", "Pásztorok, pásztorok, örvendezve" – családi karácsonyaink megannyi szép éneke. Az év legmeghittebb, számomra boldogságos készülődéssel teli ideje – Advent és a várva várt karácsony… Bár a mai hangos, üzleties "karácsonyi" készülődés igen messze van az ünnep valódi tartalmától, üzenetétől – mindenkinek szüksége van a karácsony áhitatára, békéjére. A belső, lelki elcsendesedésre, melyet a falvak népe – spirituális értelemben – csodálatosan gazdagon élt meg.

A betlehemi királyok, egyszerű pásztorok áhitatából juthat a XXI. század emberének is, lakjon bár nagyvárosban vagy falun, Magyarországon vagy a Föld bármely országában. Fogadják szeretettel és használják örömmel ezeket a szívünknek kedves dallamokat, a hagyományokban bővelkedő karácsonyi ünnepkör csillagocskáit!

(2006. december 17. 17:00 XII. kerületi Hegyvidék Önkormányzata Művelődési Központ - Angyalok és pásztorok: Sebestyén Márta lemezbemutató koncertje; km.: Sebestyén Márta (ének, furulya, csörgődob), Bolya Mátyás (koboz, citerák), Szokolay Dongó Balázs (duda, furulyák, szaxofon), Gryllus Dániel, Gryllus Vilmos, Mizsei Zoltán, Sebő Ferenc)