Csilla, Noémi

Képzett társítások a Bárkában

2007.01.18. 00:00

Programkereső

A sorozat január 26-án, pénteken este hét órától folytatódik: ezúttal Bíró Kriszta, Bereményi Géza, valamint Darvas Benedek és Darvas Kristóf közreműködésével.
af9da356-8719-4378-914a-8bab5e9e9c5b

Az ismert színésznő, Bíró Krisztina legutóbbi kötete Fiókregény címmel jelent meg, Bereményi Géza, a neves író és filmrendező Régimódi történet címmel forgatott legutóbb filmet – többek között Bíró Krisztával. Darvas Benedek és Darvas Kristóf az est folyamán a zenei hangulatfestésről gondoskodnak. A házigazda ezúttal is Alföldi Róbert lesz.

Bíró Krisztát sokan színésznőként ismerik elsősorban. Ugyanakkor már két kötete is megjelent, a legutóbbi, a Fiókregény magával ragadó lendülettel megírt történet, tele életteli figurákkal. Úgy tetszik, a színészi tapasztalat sokat segítette, s nemcsak színésznőként, a színpadon vagy a kamerák előtt tud figurákat teremteni, hanem írásban, regényben is.

Bereményi Géza ugyan előbb volt író, mint filmrendező, de január 26-án legutóbbi filmsorozata, a Régimódi történet kapcsán lesz az est vendége. A Régimódi történet december 25-e és 30-a között volt látható az M1 műsorán.

Darvas Benedek már a Képzett társítások – AEGON-estek a Bárkában című sorozat második estjén, 2006. október 27-én elkápráztatta a nézőket – a zenés aláfestéssel remek hangulatot teremtett. A január 26-ai esten testvérével, Darvas Kristóffal együtt játszik és énekel.

A sorozatot szerkeszti és szervezi: Eszéki Erzsébet.