Béla

Al Di Meola Visegrádon?

2007.07.07. 00:00

Programkereső

Vukán György nem kisebb fába vágta a fejszéjét, minthogy átírja Puccini Bohémélet című operáját jazz big bandre és három szólistára. A művet már májusban bemutatták a Zeneakadémián, de a nagy sikerre való tekintettel július 8-án Visegrádon is látható lesz a produkció, ahol lehet, hogy Al Di Meola is tiszteletét teszi.
a29c1fad-cd68-4ea1-ad56-b5a190dd0c44

Az előadás külön érdekessége, hogy az énekeseket hangszeres szólisták jelenítik meg. Mimi szerepében például Horgas Eszter fuvolaművész látható, aki jó barátja Al Di Meolának (a Carmen című előadáson együtt dolgoztak a Budapest Sportarénában), s lehet, hogy a gitáros alakja is feltűnik majd a nézőtéren a vasárnapi koncerten, hogy meghallgassa a produkciót.

Akár ott lesz Meola a Nemzetközi Palotajátékok keretében megtartott koncerten, akár nem, az biztos, hogy a helyszín varázslatos látványa, az előadás hangulata és a művészek játéka különleges élmény lesz minden látogató számára.

(2007. július 8. 20:30 Visegrádi Királyi Palota (Visegrád) - Puccini-Vukán: Bohémélet; km.: Horgas Eszter (fuvola), Fekete-Kovács Kornél (trombita), Vukán György (zongora), Modern Art Orchestra; jegyár: 2900 Ft)