Zsuzsanna

Ünnepi örömzene és tűzijáték

2007.08.16. 00:00

Programkereső

A Művészetek Palotája idén harmadszor ünnepli jazzmuzsikával augusztus 20-át. Továbbra is az improvizációé, a szvinges ritmusoké, a spontán kialakuló formációké és a fiatal tehetségeké lesz a főszerep.
9dea82e2-3514-4065-b635-b362b674d7e4

Délután ötkor kezdődik az örömünnep. Érdemes a falakon belül és kívül is elidőzni, hiszen a Palota számos helyszínén szól majd a jazz. A műfaj legjobb kamaraegyüttesei, a Vukán Trió, a Gyárfás István Trió és a Magyar Jazz Quartet, illetve kitűnő szólisták várják a közönséget.

Este nyolctól a tűzijáték kezdetéig a Művészetek Palotája előtti szabadtéren a Határőrség Zenekara ad immár hagyományosnak mondható koncertet. Az egyik legszínvonalasabb magyar nagyzenekar, Micheller Myrtill és Berki Tamás vendégszereplésével, big band-jazzslágerekkel,
igazi szórakoztató muzsikával teszi még emlékezetesebbé az ünnepet.

A tűzijáték után igényes térzene várja a kikapcsolódni és táncolni vágyó vendégeinket. A zenét a Madarak Együttes és vendégei szolgáltatják, amit két kivetítőn multimédia előadás tesz emlékezetessé.

(2007. augusztus 20. 17:00 Művészetek Palotája (Budapest) - Jazz a Palotában - ünnepi örömzene délutántól a tűzijátékig; km.: Kuzbelt Péter, Stencli Tamás, Zsemlye Sándor (szaxofon), Micheller Myrtill, Berki Tamás (ének), Szalóky Béla (harsona, trombita), Négyesi Dániel (harsona), Lázár István, Vukán Trió (tagjai: Vukán György/zongora, Berkes Balázs/bőgő, Balázs Elemér/dob), Gyárfás István Trió (tagjai: Gyárfás István/gitár, Lutz János/bőgő, Cseh Balázs/dob), Magyar Jazz Quartet (tagjai: Szakcsi Lakatos Béla/zongora, Csepregi Gyula/szaxofon, Vasvári Pál/basszusgitár, Szende Gábor/dob), Határőrség Zenekara, Madarak Együttes)