Eszter, Eliza

Chameleon latin est a Fonóban

2007.09.18. 00:00

Programkereső

A nagy országjárás után újra Budapesten koncertezik a mindig teltházakat vonzó sikeres fiatal zenekar, a Chameleon Big Band. A kaméleonok szeptember 21-én pénteken este nyolckor mutatják be új, egész estés műsorukat a Fonó Budai Zeneházban.
ae981eb7-543e-4921-a34d-691eb16ae052

Igazi latin-karneváli hangulat várja majd az érdeklődőket, hiszen Carlos Santana, Ricky Martin és Tito Puente slágerei mellett olyan klasszikussá vált alkotások is hallhatók lesznek ezen az estén, mint a Spain, a Caravan vagy a La Fiesta. "A Fonóban eddig kétszer játszhattunk telt ház előtt. A Swing Est és a Farsangi Funk koncert után, most egy igazi vérpezsdítő latin esttel szeretnénk meglepni a közönséget." - mondta Bálint Rezső, a zenekar művészeti vezetője.

A Chameleon Big Band-et 2003-ban a Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskola akkori növendékei alapították, Bálint Rezső harsonaművész-karnagy művészeti vezetésével. Az együttes tagjai ma már zenei felsőoktatási intézmények hallgatói. A zenekari repertoár az elmúlt száz év zenei irányzatait hivatott bemutatni, így a 30-as 40-es évek swing-klasszikusai adják a program vázát, de helyet kapnak e nagyívű zenei anyagban a funk, jazzrock és latin melódiák is. Mindehhez dinamikus, szórakoztató, show-elemek tarkított előadásmód társul.

(2007. szeptember 21. 20:00 Fonó Budai Zeneház (Budapest) - Latin est - a Chameleon Big Band koncertje)