Konrád

Ki-látó

2007.09.24. 00:00

Programkereső

A Fonó Budai Zeneház tehetségkutató versenyt ír ki Ki-látó címmel nem hivatásos zenekaroknak azzal a céllal, hogy bemutatkozási lehetőséget adjon alakuló, vagy néhány éve alakult együtteseknek. Népzene, világzene és jazz kategóriában lehet jelentkezni október 31-ig.

A Ki-látó versenyhez fesztivál is kapcsolódik. A regisztráló zenekarok beérkezett hangzó anyagait a zsűri meghallgatja és szakmai szempontok szerint válogat közülük. Az előválogatás után a zenekarok meghívást kapnak a Fonó Budai Zeneházban megrendezésre kerülő fesztiválra, amelyre 2007. december 7. és 8. között kerül sor. A zsűri tagjai: Hollókői Lajos a Fonó Budai Zeneház igazgatója, Krulik Zoltán művészeti vezető, zeneszerző (Makám), Dresch Mihály zenész, Sebő Ferenc zenész.

A jelentkezéseket 2007. szeptember 20-tól, október 31- ig fogadják on-line formában a Dalok.hu oldalán. A jelentkezés ingyenes, az Online regisztráció menüpontban található adatlap kitöltése, egy zenekari fotó és két mp3 formátumú dal feltöltése szükséges. Amennyiben az on-line jelentkezés nem megoldható, a szervezők kérik, vegyék fel személyesen a kapcsolatot a Fonó Budai Zeneház munkatársával, Telegdy Balázzsal, a (1) 206-5300 telefonszámon, illetve a btelegdy@fono.hu e-mail címen.

Jelentkezési határidő: 2007. október 31.