Sára, Márió

Együtt a zenéért

2007.09.26. 00:00

Programkereső

Az immár két éve működő, évente egyszer egy nagyszabású rendezvényben testet öltő "Együtt a zenéért" kezdeményezés újabb állomásához érkezett. Az idén minden eddiginél nagyobb, színvonalasabb és még több embert megmozgató eseményre készülnek a szervezők. A rendezvény október 5. és 7. között várja a látogatókat a Syma Csarnokban.
49283cfe-61fb-49c4-b634-d7db81e13af1

A rendezvényt szervező Hangszeresek Országos Szövetsége, illetve az egyes kiállítók jóvoltából komoly hangszerkiállítás, vásár és bemutatók lesznek az A és C pavilonokban, s ehhez kapcsolódnak közönségtalálkozók, dedikálások, kedvezményes CD-vásár, legális Internet-es zeneletöltést kínáló helyben felállított terminálok is.

Az esemény második napján nagyszabású V.I.P. party keretében, a sajtó részvételével indítják újra a modern kor kívánalmait, az új formátumokat, fogyasztói szokásokat is figyelembevévő kampányukat a szervezők, melyben a zenehallgatás és -beszerzés legális formáit kívánják népszerűsíteni.

A rendezvény és az akció rendkívül fontos, szerves eleme továbbra is az előadók összefogása, a közönség informálása a számukra ismert és "kedves" arcok által. Ennek jelképeként szolgált és szolgál az "Együtt a zenéért" mozgalom, amelyhez a korábban csatlakozott művészeket és a további, újabb előadókat is felkérnek majd.