Orbán

Képzett társítások – AEGON-estek a Bárkában

2007.11.12. 00:00

Programkereső

A Képzett társítások – AEGON-estek a Bárkában című irodalmi-művészeti sorozat keretében a magyar művészeti élet kiválóságai voltak már eddig is Alföldi Róbert vendégei. Legközelebb, november 30-án a magyarországi művészeti élet jelentős alkotói és előadói zárják a 2007-es évet.
3d15cd7b-bd8a-4dba-adf2-478113166c7c

Nádas Péter legutóbbi regénye, a Párhuzamos történetek két évvel ezelőtt látott napvilágot. Az idén 65 éves író Jovánovics György szobrászművésszel együtt kapta meg a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjét 2007. augusztus 20-án, amikor Alföldi Róbert a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti keresztje kitüntetést vette át Hiller István oktatási és kulturális minisztertől.

A beszélgetésre, felolvasásra, olykor képek bemutatására és vetítésre épülő, a műfaji határokat átlépő esteken mindig hangsúlyos a zene, hiszen a meghívott zenészek kreatív módon reagálnak mindarra, ami az esten elhangzik vagy látható. November 30-án a hazai dzsesszélet egyik legjelentősebb formációja, a Trio Midnight játszik.

Kérdésünk: Mi a címe Oláh Kálmán 2007 júniusában megjelent első, saját CD-jének? (Kérjük, válaszát ne foglalja mondatba!)

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen két szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer a koncertre.