Konstantin

Ünnepi gálaestet szervez a Béres Alapítvány

2008.04.09. 00:00

Programkereső

Április 26-án hatodik alkalommal rendez ünnepi gálaestet a Béres Alapítvány, melynek helyszíne idén a Budapest Kongresszusi Központ. A gálaest teljes bevételét a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának ajánlották fel.
dbd361df-2143-41e8-b6e9-b61094e88ff5

Az alapítvány hat évvel ezelőtt indította el a "Béres a daganatos betegekért" nevű programot. A mostani jótékonysági est alkalmával az alapítvány tizenöt éves fennállását is ünnepli. Épp ezért – az alkalomhoz leginkább illően – a szintén tizenöt éves, Prima Primissima és Magyar Örökség Díjas Csillagszemű Táncegyüttest kérték fel erre az eseményre, akik a millenniumi év tiszteletére készült Táncos történelem című műsorukat elevenítik fel. Az est fővédnöke, mint ahogy eddig is, Mádl Dalma asszony.

A befolyt összegből a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika egy olyan sebészeti műszer beszerzését tervezi, mely egyedülálló az országban, és amelynek alkalmazásával a műtétek szinte vérveszteség nélkül végezhetőek el a daganatos gyerekeken.

(2008. április 26., szombat 19:00 Budapest Kongresszusi Központ (Budapest) - A 15 éves Béres Alapítvány jótékonysági estje; km.: a Csillagszemű Táncegyüttes)