Fábián, Sebestyén

Fidelio Jazz Est Gereben Zitával

2008.09.19. 00:00

Programkereső

Szeptember 26-án, péntek este kilenckor egy elbűvölő énekesnővel folytatódik a Budapest Jazz Club és a Fidelio közös sorozata: Gereben Zita és zenésztársai sajátos, modern hangzással kalandoznak a jazz világában. Játsszon a Fidelióval, és nyerjen két jegyet a koncertre!
d93e30a1-7a79-49e1-82fc-7511d34803e7

Gereben Zita az idén szerzett diplomát a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszakán, de már tapasztalt előadó. Különleges énekhangját elsősorban az Emil Rulezből és a REED Only zenekarból ismerhetjük, de a Modern Art Orchestra, a Budapest Jazz Orchestra és Nagy János zongorista vendégeként is fellépett, nemzetközi fesztiválokon is visszatérő vendég. Fiatal, tehetséges muzsikusokból álló formációjával friss, egyéni hangvételben ad elő sztenderdeket.

(2008. szeptember 26. 21:00 Budapest Jazz Club (Budapest) – Fidelio Jazz Est: Gereben Zita Quintet; tagjai: Gereben Zita (ének), Horváth Gábor „Tojás” (zongora), Gyémánt Bálint (gitár), Eged Márton (basszusgitár), Földesi Ádám (dob))

Kérdésünk: Ki írta az I’ve Got You Under My Skin című dalt?

A. Cole Porter
B. Diana Krall
C. Frank Sinatra

Ha a helyes válasz betűjelét az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen három szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer a koncertre.