Sára, Márió

Sárik Péter Trió: Better Tomorrow

2008.09.24. 00:00

Programkereső

Szeptember végén jelenik meg a kiváló jazz-zongorista triójának első lemeze Better Tomorrow címmel a Tom-Tom Records gondozásában. A bemutató koncert október 2-án, a Raiffeisen Jazz Klub keretében lesz este nyolckor a Millenáris Teátrumban. Játsszon a Fidelióval, és nyerjen két jegyet a koncertre!
edf9fc8c-24fb-4d6e-a02f-81c4646b4657

A zongoraművész-zeneszerző előadóként a Jazzpression zenekarral vált ismertté, szerzeményei pedig az elmúlt években az Egyesült Államok és Anglia legjelentősebb dalszerzőversenyein értek el döntős helyezéseket. 2007-ben alakította meg saját trióját, amelyben Frey György basszusgitározik és Berdisz Tamás dobol. A Sárik Péter Trió csak saját szerzeményeket játszik, amelyek dallamilag, ritmikailag változatosak, és elsősorban a világos, levegős jazz műfajába sorolhatók, koncertjeik sikerei és a közönség lelkes visszajelzései alapján mindenki számára élvezetes vérbeli jazz. Az október 2-i lemezbemutató után a formáció országos és kelet-európai turnéra indul, Szolnok, Nagyvárad, Marosvásárhely, Kolozsvár, Cegléd, Pécs, Székesfehérvár, Szeged, Szombathely, Kassa és Pozsony közönsége előtt is felcsendülnek Sárik-szerzemények.

(2008. október 2. 20:00 Millenáris Teátrum (Budapest) – Raiffeisen Jazz Klub: Sárik Péter Trió; tagjai: Sárik Péter (zongora), Frey György (basszusgitár), Berdisz Tamás (dob))

Kérdésünk: A 2006-os Nemzetközi Dalszerző Versenyen Sárik Péter melyik dala jutott a döntőbe?

A. Stream
B. Moving
C. Believe It Or Not

Ha a helyes válasz betűjelét az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen négy szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer a koncertre.