Klaudia

Képzett társítások – AEGON-estek a Nemzetiben

2008.10.13. 00:00

Programkereső

A Képzett társítások – AEGON-estek a Bárkában című irodalmi-művészeti sorozat az idei évadtól átköltözött a Nemzeti Színházba, ahol továbbra is a magyar művészeti élet kiválóságai lezsnek Alföldi Róbert vendégei. Legközelebb október 30-án találkozhatunk a magyarországi művészeti élet jelentős alkotóival és előadóival.
694196c6-4c40-4920-bc81-50d998a368b0

Ezúttal Térey János költővel, az idei AEGON Művészeti Díj kitűntetettjével, valamint az általa jelölt másik magyar alkotóval (aki az esten veszi át az AEGON Művészeti Társdíjat) beszélget a színész, rendező Alföldi Róbert. A beszélgetésre, felolvasásra, olykor képek bemutatására és vetítésre épülő, a műfaji határokat átlépő esteken mindig hangsúlyos a zene, hiszen a meghívott zenészek kreatív módon reagálnak mindarra, ami az esten elhangzik vagy látható. Az október 30-i esten Péterfy Bori és Rába Roland olvas fel, a zenei élményről pedig Dés András (ütők) és Lukács Miklós (cimbalom) gondoskodik.

Kérdésünk: Milyen végzettségű az október 30-i est két zenész vendége, Dés András és Lukács Miklós? (Kérjük, válaszát ne foglalja mondatba! A válasz mezőben a műfajt, és nem a hangszert kérjük megjelölni!)

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen két szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer az estre.