József, Bánk

Jobb velünk a világ!

2008.10.28. 00:00

Programkereső

Különleges zenei élményt tartogat minden érdeklődő számára a november 14-én a Papp László Sportarénában rendezett Jobb velünk a világ! című jótékonysági koncert. A világon először Magyarországon tartanak olyan rendezvényt, melyet fogyatékos emberek szerveznek azzal a céllal, hogy "egészségeseken" segítsenek.
ae554c0e-e46f-4f7f-a8be-17b499031eaa

Az értelmi sérült emberekből álló Nemadomfel Együttes kezdeményezésére fogtak össze sérült emberek, hogy november 14-én a Sportarénában népszerű sztárokkal közösen nagyszabású koncertet adjanak, melynek bevételét hátrányos körülmények között élő árva gyerekek javára fordítják. A koncert fővédnöke Sólyom Erzsébet, a Magyar Köztársaság elnökének felesége, védnökei: Göncz Árpádné és Mádl Dalma. A fellépők között van a Jazz and More kórus, a Gördülő Tánccsoport és a Nemadomfel Együttes. A produkciót Várkonyi Attila rendezte.

(2008. november 14. 19:00 Papp László Budapest Sportaréna (Budapest) - Jobb velünka világ! – jótékonysági koncert az "egészségesek javára; km.: Jazz and More kórus, Gördülő Tánccsoport, Nemadomfel Együttes; rend.: Várkonyi Attila)