Gertrúd, Patrik

Ki-látó tehetségkutató verseny és fesztivál

2008.11.14. 00:00

Programkereső

A Fonó Budai Zeneház tehetségkutató versenyére három nappal tovább, november 20-ig várják nem hivatásos zenekarok jelentkezését népzene, világzene és jazz kategóriában. A Ki-látó célja, hogy bemutatkozási lehetőséget adjon alakuló, vagy néhány éve alakult együtteseknek.
3943b036-2d51-4b1e-9333-8babdefc7ae4

A verseny célja, hogy a meghívott zenekarok munkája nyilvánosságot kapjon mind a sajtó mind a közönség előtt, ezzel is hozzásegítve őket közönségbázisuk kiépítéséhez, valamint szakmai visszajelzésekhez. A jelentkező zenekarok internetes regisztrációja a Dalok.hu segítségével történik.

A regisztráló zenekarok beérkezett hangzó anyagaiból a zsűri tart előválogatást, majd a kiválasztott zenekarok meghívást kapnak a december 6-i fesztiválra Fonó Budai Zeneházba. Az eseményen való részvétel feltétele, hogy 20 darab jegyet vásároljanak az eseményre, összesen 10.000 Ft értékben.

Népzene, világzene és jazz kategóriában egy-egy fődíjas lesz, a nyertes együttesek jutalma önálló koncert és professzionális, többcsatornás rögzítése, valamint fellépési lehetőségek a Fonó táncházi és világzenei sorozataiban.

Jelentkezni az interneten lehet november 20-ig.
További információ: Biljarszki Emil (1) 351 6590, biljarszki.emil@dalok.hu