Beáta, Izolda, Lea

Képzett társítások – AEGON-estek a Nemzetiben

2008.11.17. 00:00

Programkereső

A Képzett társítások – AEGON-estek a Bárkában című irodalmi-művészeti sorozat az idei évadtól átköltözött a Nemzeti Színházba, ahol továbbra is a magyar művészeti élet kiválóságai lezsnek Alföldi Róbert vendégei. Legközelebb december 4-én találkozhatunk a magyarországi művészeti élet jelentős alkotóival és előadóival.
f0ff07c9-76b0-41ec-b464-d3c75136a446

Ezúttal Gellert Tamas íróval, A lézeres gyilkos – Egy merényletsorozat anatómiája című könyv szerzőjével és Almási Tamás filmrendezővel beszélget a színész, rendező Alföldi Róbert. A beszélgetésre, felolvasásra, olykor képek bemutatására és vetítésre épülő, a műfaji határokat átlépő esteken mindig hangsúlyos a zene, hiszen a meghívott zenészek kreatív módon reagálnak mindarra, ami az esten elhangzik vagy látható. A december 4-i esten David Yengibarjan (tangóharmonika)gondoskodik a zenei élményről.

Kérdésünk: Hol született az esten fellépő David Yengibarjan, s mióta él Magyarországon? (Kérjük, válaszát ne foglalja mondatba! A válasz mezőbe csak a helyes válasz betűjelét írja!)

A) Jerikó, 1993
B) Jeruzsálem, 1994
C) Jereván, 1995

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen két szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer az estre.