Sándor, Ede

Amerika Expressz

2008.12.02. 00:00

Programkereső

December 6-án este hétkor a Chameleon Big Band és vendégei a Hegyvidék Művelődési Központban tartják jubileumi koncertjüket.
371bef1c-e24a-4866-a2ca-abdb2c4e2566

Az együttes a tavaszi országjáró, turnézáró koncertjét is a Hegyvidéki Művelődési Központ (MOM) telt házas termében tartotta, ezúttal pedig az 5 éves jubileumi koncertjükkel térnek vissza az impozáns nagyterembe. A kaméleonok mellett vendégként számos híresség is tiszteletét teszi a koncerten. Mindenekelőtt Tommy Vig világhírű ütőművész, aki először lép színpadra az csapattal, és a hírek szerint fellépésével igazi Las Vegas-i show kerekedik a színpadon. Itt lesz Náray Erika, aki a New York-i jazzklubok hangulatáért felelős, Hámori János mindig feledhetetlen trombita játékával, Zsemlye Sándor szaxofonművész pedig virtuozitásával járul hozzá a programhoz, de a show-t számos meglepetés, a folyamatosan változó díszlet és a táncosok is gazdagítják.

(December 6. 19:00 Budapest XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata Művelődési Központ – Színházterem (Budapest) – Amerika Expressz – A Chameleon Big Band és vendégei)