Benedek

Szilveszteri bemelegítés a 100 Tagú Cigányzenekarral

2008.12.03. 00:00

Programkereső

Az idei Szilveszteri Operabálon az Ybl-palota nemzetközileg ismert hazai sztárokkal várja a vendégeket. Akik szeretnének bemelegíteni a szilveszteri bálra, december 30-án a Budapest Congress & World Trade Centerben a 100 Tagú Cigányzenekarral ezt megtehetik. Játsszon a Fidelióval, és nyerjen két belépőjegyet a koncertre!
90a59804-9069-4918-87e4-103481152331

A VIP Arts operabáli gálakoncertjén az Operaház fiatal művészeinek közreműködésével, Miklósa Erika, a báli éjszaka királynője felejthetetlen élményben részesíti a közönséget. Népszerű részletek, kettősök csendülnek fel A denevér, A víg özvegy, A cigánybáró, A csárdáskirálynő és más híres operettekből. A bál műsorvezető-házigazdái: Keveházi Krisztina és Csonka András.

Mámoros éjszaka ez, ahol a szerelem, az ital, a gasztronómia is főszerephez jut. A szilveszteri menüt a Gundel étterem szervírozza, a bódító koktélokat hazai mixer világbajnokunk, Lajsz András keveri. Vacsora alatt a színpadon Sway versenytánc-show, az ünnepi menü elfogyasztása után, a Nagybüfében a Patrizio Baeza Band forró latin és jazz ritmusokkal, az Operaház színpadán táncolókat, a pezsdítő dallamokat játszó Netti és a Hollander Band várja.

A szilveszteri-újévi varázsra bemelegítésképp december 30-án a Budapest Congress & World Trade Centerben a világhírű 100 Tagú Cigányzenekar ad ünnepi koncertet. Repertoárjukban megtalálható Hacsaturján, Brahms, Hubay, Rossini, Bizet, Strauss és sok híres zeneszerző művei. Az ünnepi műsor első részében magyaros és cigányos zenét, míg a második részben nemzetközi klasszikus zenét játszanak. A zenekar művészetével, muzsikájával mindenkor és mindenhol megtalálja az utat a közönség szívéhez.

Kérdésünk: A 100 Tagú Cigányzenekar ünnepi műsorában a második részben milyen stílusú zene szólal meg? (Kérjük, csak a helyes válasz betűjelét küldje el, tehát: A, B vagy C!)

A - hagyományos magyar cigányzene
B - nemzetközi klasszikus zene
C - örökzöld jazzfeldolgozások

Ha a helyes válasz betűjelét (tehát A, B vagy C) az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen két szerencsés megfejtőnk megnyerheti a két személyre szóló belépőt a 100 Tagú Cigányzenekar koncertjére.