Gábor, Karina, Ders

Fidelio Jazz Est: Eichinger Quartet

2008.12.09. 00:00

Programkereső

December 19-én, péntek este kilenckor az egyik legnagyobb hazai gitárvirtuóz, Eichinger Tibor formációja zárja a Budapest Jazz Club és a Fidelio közös sorozatát. Játsszon a Fidelióval, és nyerjen két jegyet a koncertre!
546b127c-9925-4946-a4d6-4e536ef879e5

Eichinger Tibor számára a rock és az alternatív zene világa sem idegen, az Amorf Ördögökben is hallhattuk, saját szerzeményei viszont a kortárs jazz legjavához tartoznak. Finoman válogat a délszláv és a brazil zene elemeiből, a szvinges ritmusokból, Nagy Péter bőgőssel és Gavallér Csaba dobossal közösen épített groove-jai friss, energikus hangzást adnak, minderre pedig Tóth Péter szaxofonossal együtt szikrázóan kreatív dallamokat és improvizációkat pakol.

(December 19. 21:00 Budapest Jazz Club (Budapest) – Fidelio Jazz Est: Eichinger Quartet; tagjai: Eichinger Tibor (gitár), Tóth Sándor (szaxofon), Nagy Péter (bőgő), Gavallér Csaba (dob))

Kérdésünk: Melyik jazzgitáros volt Stan Getz muzsikustársa a Jazz Samba című lemez felvételén?

A. Szabó Gábor
B. Grant Green
C. Charlie Byrd

Ha a helyes válasz betűjelét az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen három szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer a koncertre.