József, Bánk

Verskoncert Lovasival

2009.02.02. 00:00

Programkereső

A Hangzó Helikon sorozat február 19-i koncertjén Lackfi János költeményeit tolmácsolja a Kispál és a Borz frontembere, Lovasi András. A Heidl György által megzenésített versek többnyire megszólaltak már több helyen, a Müpában azonban újabb ötletekkel, újabb dalok bevonásával létrehozott változatot élvezhet a közönség.
fba0c6a9-54ef-4c91-aaf8-e6a90ebd9310

A formáció neve: "Lovasi és a Véletlen", amelyben Lovasi András énekel, Heidl György gitárokon játszik, a zongoránál az After Crying-alapító Vedres Csaba foglal helyet. Szabó Attila hegedűvel-gitárral, Drapos Gergely basszusgitárral, Gáspár Gergely pedig dobbal egészíti ki a hangzást. A vendégek között ott lesz Bognár Szilvia, Ferenczi György és a Sator Quartet.

(2009. február 19. 19:30 Művészetek Palotája – Fesztivál Színház (Budapest) - Hangzó Helikon−sorozat: Lackfi János − Lovasi András; km.: Lovasi András, Bognár Szilvia (ének), Heidl György (gitár), Vedres Csaba (zongora), Szabó Attila (hegedű), Drapos Gergely (basszusgitár), Gáspár Gergely (dob), Ferenczi György (szájharmonika), Sator Quartet)