Konrád, Tivadar

In-Fusio

2009.03.09. 00:00

Programkereső

Március 22-én az egyik legizgalmasabb zenei formáció lép fel az AKKUban: este héttől az In-Fusio játszik. Játsszon a Fidelióval, és nyerjen két jegyet a koncertre!
2a9e79dd-1b4f-4cfd-861f-35e839d1f301

Az In-Fusio kvartett tagjai különféle műfajok jeles és virtuóz képviselői, mind a négy muzsikus-zeneszerző túllép minden tapasztalaton és módszeren. Játékuk nem egyszerű fúziója a jazznek vagy a kortárs zenének, hanem a születés, azaz a pillanatnyi teremtés misztériumába való beavatás. Olyan élő zene ez, amely elsősorban a tökéletes koncentráción és a zenészek egymás iránti bizalmán alapszik. Amikor a közös hullámhossz kialakul, annak élő varázsa összeköti az előadókat a hallgatókkal.

(2009. március 22. 19:00 AKKU (Budapest) – In-Fusio; tagjai: Szakcsi Lakatos Béla (zongora), Klenyán Csaba (klarinét), Jávorka Ádám (brácsa), Babits Antal (basszusklarinét))

Kérdésünk: Ki az a kiváló magyar zongorista, akivel közös lemezt készített az Új Dimenzió Műhely, és az egyik darabban egyszerre játszik zongorán Szakcsi Lakatos Bélával és a Műhely tagjaival?

A. Szabados György
B. Oláh Kálmán
C. Berecz Gábor

Ha a helyes válasz betűjelét az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen két szerencsés megfejtőnk két belépőt nyer, egy valaki pedig az Új Dimenzió Műhely lemezét viheti haza.