György

Fidelio Jazz Est: Harcsa Veronika–Gyémánt Bálint Duó

2009.04.06. 00:00

Programkereső

Április 25-én a Fidelio Jazz Estek következő állomásán a fiatal jazzgeneráció két kiemelkedő egyénisége lép fel: a Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint Duó fél kilenckor lép színpadra. Játsszon a Fidelióval, és nyerjen két jegyet a koncertre!
5c8b7a2b-98bf-4917-af37-54948e5510f7

Gyémánt Bálint gitáros már huszonévesen egészen érett előadó, a legfrissebb hangzású muzsikát impozáns technikai tudással játssza, partnere pedig ezúttal a bemutatásra egyre kevésbé rászoruló Harcsa Veronika. A kivételes hangú énekesnő zeneszerzőként is elismert, filmben és színházban éppúgy, mint a koncerttermekben: miután az Erik Sumo Band, a PASO, a Free Style Chamber Orchestra és más együttesek vendégeként lépett fel, szólókarrierbe vágott, nemrég adta ki harmadik lemezét, közben számos hazai díjjal jutalmazták, Japánban pedig a toplisták élén járt. Ilyen zenészekkel nagy jövő előtt áll a magyar jazz – a többi már rajtunk múlik!

(2009. április 25. 20:30 – Budapest Jazz Club (Budapest) – Fidelio Jazz Est; km.: Harcsa Veronika (ének), Gyémánt Bálint (gitár))

Kérdésünk: Ki írta Harcsa Veronika első lemeze, a Speak Low címadó dalát?

A. Nat King Cole
B. Frank Sinatra
C. Kurt Weill

Ha a helyes válasz betűjelét az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen három szerencsés megfejtőnk két belépőt nyer a koncertre.