Emma

Képzett társítások – AEGON-estek a Nemzetiben

2009.04.14. 00:00

Programkereső

A Képzett társítások – AEGON-estek című irodalmi-művészeti sorozat az idei évadtól átköltözött a Nemzeti Színházba, ahol továbbra is a magyar művészeti élet kiválóságai lesznek Alföldi Róbert vendégei. Legközelebb április 30-án találkozhatunk a magyarországi művészeti élet jelentős alkotóival és előadóival.
d84185e4-c141-4d6e-9e15-1b25845df1ea

Ezúttal Podmaniczky Szilárd íróval és Török Ferenc rendezővel beszélget a színész, rendező Alföldi Róbert. A beszélgetésre, felolvasásra, olykor képek bemutatására és vetítésre épülő, a műfaji határokat átlépő esteken mindig hangsúlyos a zene, hiszen a meghívott zenészek kreatív módon reagálnak mindarra, ami az esten elhangzik vagy látható. Az április 30-i esten Balázs Elemér (dob) és Fenyvesi Márton (gitár) gondoskodik a zenei élményről.

Kérdésünk: Milyen nagy állami kitűntetést kapott Balázs Elemér 2005-ben? (Kérjük, válaszát ne foglalja mondatba! A válasz mezőbe a helyes megfejtés betűjelét írja!)

A) Magyar Köztársaság Érdemrend Bronz Keresztje
B) Magyar Köztársaság Érdemrend Arany Keresztje
C) Magyar Köztársaság Érdemrend Ezüst Keresztje

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen két szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer az estre.

(2009. április 30. 19:00 Nemzeti Szníház, Gobbi Hilda Színpad - Képzett társítások - Aegon-estek a Nemzetiben; házigazda: Alföldi Róbert; vendégek: Podmaniczky Szilárd (író), Török Ferenc (rendező), Balázs Elemér (dob), Fenyvesi Márton (gitár); sorozatszerk.: Eszéki Erzsébet)