Eszter, Eliza

Képzett társítások – AEGON-estek a Nemzetiben

2009.05.11. 00:00

Programkereső

A Képzett társítások – AEGON-estek című irodalmi-művészeti sorozat a 2008/2009-es évadtól átköltözött a Nemzeti Színházba, ahol továbbra is a magyar művészeti élet kiválóságai lesznek Alföldi Róbert vendégei. Legközelebb május 28-án találkozhatunk a magyarországi művészeti élet jelentős alkotóival és előadóival.

Szakcsi Lakatos Béla (fotó: Csibi Szilvia)

Ezúttal Tóth Krisztina íróval, költővel, műfordítóval és Müller Péter Sziámival beszélget a színész, rendező Alföldi Róbert. A beszélgetésre, felolvasásra, olykor képek bemutatására és vetítésre épülő, a műfaji határokat átlépő esteken mindig hangsúlyos a zene, hiszen a meghívott zenészek kreatív módon reagálnak mindarra, ami az esten elhangzik vagy látható. A május 28-i esten Szakcsi Lakatos Béla (zongora) gondoskodik a zenei élményről.

Kérdésünk: Ki az a kiváló magyar cimbalmos, akivel Szakcsi Lakatos Béla közös lemezt készített?

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen két szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer az estre.

(2009. május 28. 19:00 Nemzeti Színház, Gobbi Hilda Színpad (Budapest) - Képzett társítások; vendég: Tóth Krisztina, Müller Péter Sziámi, Szakcsi Lakatos Béla; házigazda: Alföldi Róbert; sorozatszerk.: Eszéki Erzsébet)