Zita, Mariann

Sergent Garcia a Víg Végnapokon

2009.06.04. 15:26

Programkereső

A Szent Iván éjjelén kezdődő feszivált a latin zene egyik legnevesebb előadója zárja: a Gödörben június 24-én Sergent Garciát láthatjuk. Játsszon a Fidelióval, és nyerjen két jegyet a koncertre!
Sergent Garcia
Sergent Garcia

Zorro ősellensége 2001-ben járt először Magyarországon, azóta láthattuk különböző hazai fesztiválokon, most azonban végre a Gödör Klubba is betér. A Franciaországban született (bilbaói apával, afrikai ősökkel bíró) Bruno Garcia népi zenekara számára az első igazi nagy sikert az Un poquito quema'o című lemez hozta meg, mely pont 10 évvel ezelőtt született meg. Azóta töretlen a lendület.

Reggaeton, ragga, cumbia, hip-hop, ska - és még sorolhatnánk, milyen latinos és nem latinos műfajokhoz sorolható - dallamok és ritmusok spanyol, francia, angol nyelven előadva, számos nációhoz tartozó zenész által: a Sergent Garcia változatosságát szavakban körülbelül így lehetne kifejezni, de nem lehet. Látni kell és hallani. Érezni.

A világsztár zenekara előtt a hazai zenei élet új csillaga, Harcsa Veronika és zenekara lép fel, a koncertek után pedig Vida Tóni-Tordas Rádió Party veszi kezdetét.

2009. június 24. 22.00

Gödör Klub

Kérdésünk: Hol született a salsa stílus?

Ha a helyes választ a lenti időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen két szerencsés megfejtőnk 2-2 jegyet nyer a koncertre.