Konrád, Tivadar

Balkán Party a Stadionban

2009.06.05. 06:00

Programkereső

Június 13-án, a Stadionnyár egyik legizgalmasabb estéjén a világzene kiemelkedő művészei lépnek színpadra, ott lesz Lajkó Félix, Palya Bea, és a Boban & Marko Markovic Orkestar.
Marko és Boban Markovic
Marko és Boban Markovic

Lajkó Félix, Palya Bea és a Boban & Marko Markovics Orkestar az elmúlt években úgy a hazai, mint az európai fesztiválok és koncerttermek megkerülhetetlen művészei lettek, akik egyéni útjukkal, egyedi zenéjükkel,  többtízezer rajongót gyűjtettek maguk köré.

Lajkó Félix palicsi hegedűvirtuóz évek óta saját zenei szövetét csiszolja, érleli, melynek egyik utolsó állomása a palicsi erdőben felvett A bokorból című lemez. Az elmúlt hónapokban már számtalan európai, magyarországi és vajdasági helyszínen bizonyított koncerthangulatot, egyedi hangzást fejleszti tovább az estén, Pettik Ádám ütőssel kiegészülve és vendégként Palya Bea énekessel.

A Boban & Marko Markovics Orkestar a Balkán legjobb trombitásait tudhatja magáének, céljuk, hogy újra táncra bírják a publikumot. Az este tartogat igazi zenei meglepetéseket is, mivel Lajkó Félix és Palya Bea is a produkció részei lesznek, ők azok, akikkel Bobanék már bizonyították, hogy zenében nincsen lehetetlen, hogy a világzene határai is tágíthatók...

2009. június 13.

Stadionnyár - Puskás Ferenc Stadion Szoborpark

Balkan Party