Orbán

Ünnepi díszben

2009.12.15. 10:36

Programkereső

Ünnep, meghittség, zene, odaadás – nekem ezek a fogalmak összekapcsolódnak, és idén is ilyen érzésekkel élem át a karácsonyt. Természetesen a zene számomra kiemelkedik ezek közül, pontosabban inkább alapot ad ezekhez és minden emberi érzéshez.

Olyan jó lenne, ha megtanulnánk zenét hallgatni! Sokkal fiatalabban, mint ahogy ezt egyszer csak magától megteszi az ember. Annyival színesebbek lennénk! Annyival több szépséggel találkoznánk! És ez mind kiülne a tekintetünkre, a mozdulatainkra. A szépségünkkel magunkat is jobban szeretnénk, és izgalmas dolgokat alkotnánk!

Nem is tűnik ez olyan nehéznek. Csak talán az időt nem akarjuk megtalálni hozzá manapság. A zene szól a háttérben, az autóban, a munkahelyen, a buliban, az étteremben... Milyen más az, amikor mi választunk zenét, megteremtjük hozzá a megfelelő környezetet, amiben ellazulhatunk, és csak hagyjuk magunkat, hogy megérezzük azt, amit kivált belőlünk. Felébrednek a gondolataink, régi és új érzéseket élünk át, egy különleges utazásra viszi el a fantáziánkat. Bebújik a lelkünkbe, és az élmény miatt újra és újra meg akarjuk hallgatni. De az is előfordul, hogy elkezdünk kutatni új, még ismeretlen zenék, előadók után, hogy az élményt megint átéljük, már fejlettebben, érettebben.

Ezért megyünk el koncertet hallgatni, díszbe öltöztetett lélekkel! Azért, hogy megajándékozzuk magunkat ezzel a különleges élménnyel, s hogy megszépüljünk, megújuljunk. Feltöltekezzünk életünk fárasztó oldalára. Szeretném hinni, hogy ilyen élményhez segíthetem én is Önöket 2010. január 27-én a Thália Színházban. Egy Randevú romantikus dallamokkal, melegséget adó hangulattal. Találkozzunk a zene szárnyain!

Micheller Myrtill
énekesnő

Micheller Myrtill
Micheller Myrtill