Ervin

La vuvuzela virtuosa

2010.07.05. 15:26

Programkereső

A Fidelio.hu szerkesztősége is behódolt a vuvuzelaőrületnek: a Four Bones Harsonakvartett tagjai segítségével igyekeztünk a lehető legtöbbet kihozni a plasztik hangszerből. Ha elég vájtfülű, a hétvégén már Ön fújhatja!
vuvuzela
vuvuzela

Szűk két hete az Origo cikke arra a tudományos következtetésre jutott, hogy a vuvuzela nem szól, az Index stábja pedig csak altesti hangokat tudott kicsalni a műanyag trombitából, az elmúlt héten a berlini Konzerthausorchester rezesei azonban (ahogy nemzeti tizenegyük is) ennél jelentősen tovább jutottak. Ám a Fidelio.hu-nak még ez sem volt elég, és a Four Bones Harsonakvartett tagjai segítségével igyekeztünk a lehető legtöbbet kihozni a plasztik hangszerből. Nézze meg videónkat, vesse latba minden zenefelismerő képességét, és nyerje meg a vuvuzelát!

JÁTÉK: az a Kedves Olvasónk, aki szerda éjfélig a videón megszólaló "zenemű"-részletek közül a legtöbbet bekommenteli, csütörtökön személyesen veheti át a Fidelio-matricával díszített egyedi vuvuzelát szerkesztőségünkben. Hajrá! :-)

(Ha a videót újranézve korábban nem azonosított részlet jut eszébe, kérjük, új hozzászólásában ismételje meg az összes korábbit. Egyenlőség esetén a korábban beérkezett kommentelőé a dicsőség. A játék párhuzamosan zajlik a Facebookon is - a két felületen kommentelők közül egy olvasónk viheti haza a videón látható hangszert.)