György

Kedvezményes jegyek a Bobby McFerrin koncertre

2010.08.12. 17:00

Programkereső

Csak egy e-mailt kell elküldenie, és máris 20%-os kedvezménnyel juthat az augusztus 22-ei koncertre a Syma Rendezvénycsarnokba.
Bobby McFerrin mosolyog Ferihegyen
Bobby McFerrin mosolyog Ferihegyen

Hat évvel ezelőtt, 2004 májusában járt először Magyarországon az a capella dalaival világhíressé vált énekes. Most, háromévnyi szünet után új, VOCAbuLarieS című albumának megjelenése kapcsán ismét ellátogat hozzánk. A Syma-beli est különlegessége lesz, hogy Bobby három hazai, különböző műfajban tevékenykedő énekesnő oldalán próbálhatja ki magát a különböző zenei stílusokban. McFerrin partnere Kolonits Klára operaénekesnő, Szőke Nikoletta jazzénekes, valamint Szvorák Katalin nép- és világzenét játszó alternatív-Kossuth-díjas énekesnő lesz. A második részben a márciusban megjelent VOCAbuLarieS című albumából ad ízelítőt az ezerhangú énekes, amelyen ismét szinte csak emberi hangokat használt fel. A lemez egy részletébe itt bele is lehet hallgatni:

A belépőjegyeket most 9.900 helyett 7.920, illetve  6.900 helyett 5.520 forintért válthatja meg. Amennyiben szeretne a 20%os kedvezménnyel élni, nevét, a kiválasztott árkategóriát, valamint az igényelt darabszámot megjelölve küldjön ímélt a bobby@fideliomedia.hu címre. A lefoglalt belépőjegyeket az előadás kezdete előtt fél órával lehet átvenni készpénzfizetéssel a rendezvény helyszínén.

2010. augusztus 22. 20:00 Syma Rendezvénycsarnok
Bobby McFerrin, km.: Kolonits Klára, Szőke Nikoletta, Szvorák Katalin (ének)