György

Fidelio Budapest Jazzfórum Rapid Játék

2010.09.01. 17:40

Programkereső

Játsszon a Fidelióval és legyen a vendégünk a Budapest Jazzfórum, az egykori Budapest jazzfesztivál nemzetközi koncertjein négy különböző estén!

081D5893-5E8C-40CB-88B2-B0C898AAC5C9

Szeptember 8-án indul a Hello HD támogatásával a Jazzforum Budapest, régi nevén a Budapest Jazzfesztivál. Öt napon keresztül összesen 30 koncertet szerveztek meg, hét különböző budapesti helyszínen. Rapid játékunkban négy kérdéssel négy különböző koncertre lehet egy darab, két személyre szóló meghívót kiérdemelni, szeptember 9/10/11-ére a Budapest Jazz Clubba, 12-ére pedig a MÜPÁ-ba, a zárókoncertre.

Első Jazzforum Budapest rapid játékunk: A szeptember 9-i est első felében Winand Gábor mellé Orbán György bőgős és a belga tangóharmonikás, Tuur Florizoone szegődik, a Trió-programok, vagyis a spanyol-belga-magyar soros EU-elnökség jegyében.

Kérdésünk: Ki az a magyar gitáros, aki Winand Gábornak régi alkotótársa, de a fesztiválon most nem vele szerepel egy zenekarban?

A helyes választ szeptember 3-án délig megjelölő olvasónk másodmagával részt vehet a Fidelio.hu vendégeként a Jazzforum Budapest koncertjén a Budapest Jazz Clubban szeptember 9-én.