Konrád, Tivadar

Fidelio Budapest Jazzfórum Rapid Játék 3

2010.09.06. 12:00

Programkereső

Játsszon a Fidelióval és legyen a vendégünk a Budapest Jazzfórum, az egykori Budapest jazzfesztivál nemzetközi koncertjein négy különböző estén!
Bacsó Kristóf
Bacsó Kristóf

Szeptember 8-án indul a Hello HD támogatásával a Jazzforum Budapest, régi nevén a Budapest Jazzfesztivál. Öt napon keresztül összesen 30 koncertet szerveztek meg, hét különböző budapesti helyszínen. Rapid játékunkban négy kérdéssel négy különböző koncertre lehet egy darab, két személyre szóló meghívót kiérdemelni, szeptember 9/10/11-ére a Budapest Jazz Clubba, 12-ére pedig a MÜPÁ-ba, a zárókoncertre.

A szeptember 11-i este egyik fellépő zenekara a Budapest Jazz CLubban Bacsó Kristóféké. Bacsó, a kiváló magyar altós még bostoni tanulóévei alatt ismerkedett meg és barátkozott össze Albert Sanz-cal, és ugyancsak Amerikában tanult, sőt most is ott él és arat sikereket triójuk dobosa, Németh Ferenc.

Kérdésünk: Melyik magyar zenekarban játszik szólistaként és szerzőként jelenleg is meghatározó szerepet Bacsó Kristóf?

A helyes választ szeptember 8-án délig megjelölő olvasóink közül ketten vehetnek részt másodmagukkal a Fidelio.hu vendégeként Budapest Jazz Club szeptember 11-i koncertjén.