Konrád, Tivadar

Szakcsi Lakatos Béla Live at BJC

2010.09.22. 18:22

Programkereső

Exkluzív szólókoncertre és élő lemezfelvételre készül Szakcsi Lakatos Béla október 9-én. Játsszon a Fidelióval, és legyen a vendégünk a különleges estén!
Szakcsi Lakatos Béla
Szakcsi Lakatos Béla

A „Gipsy Jazz" szülőatyjaként is aposztrofált zongoraművész az elmúlt évtizedekben megszámlálhatatlan felkérésnek tett eleget, több tucat hazai és nemzetközi lemezen vállalt szereplést, miközben a világot bejárva a legkülönbözőbb formációkban kápráztatta el közönségét kimagasló játékával. Megannyi zenei diskurzus után október 9-én este egy őszinte monológ fültanúi lehetünk, ahol a lélek húrjai zongorahúroknak álcázva mesélik el a majd' ötvenéves pályafutás történetét. Modern hangzásvételű improvizációk és dallamos sztenderdek egyaránt helyet kapnak a közel másfél órás, változatos műsorban. A zenei csemegének számító koncertet nem csak rajongók és gyűjtők figyelmébe ajánljuk. A BMC gondozásában huszonöt országban „Szakcsi Lakatos Béla Live At The Budapest Jazz Club" címmel megjelenő album még karácsony előtt a boltokba kerül, így a koncert és a lemez egyaránt ajándék lehet mindenkinek aki szereti és keresi az unikális zenei élményeket.

2010. október 9., szombat, 21:00 BJC

Alerant Jazz Est: Szakcsi Lakatos Béla Live At The Budapest Jazz Club

Kérdésünk:

Mi volt Szakcsi Lakatos Béla és Gipsy Jazz együttese első, programadó lemezének címe?

A helyes választ október 5-ig megjelölő olvasóink közül ketten vehetnek részt másodmagukkal a Fidelio.hu vendégeként az október 9-i koncerten.