György

VOCAbuLarieS

2010.09.23. 19:02

Programkereső

Bobby McFerrin Budapesten adta új albuma, a VOCAbuLarieS turnéjának utolsó koncertjét. Játsszon velünk, és nyerje meg a tízszeres Grammy-díjas CD-jét!
McFerrin: Vocabularies
McFerrin: Vocabularies

 A VOCAbuLarieS cím egyrészt a vokális zenére utal, másrészt a szótár szóval arra, hogy a szövegek egyfajta kollázsát alkotják a latinnak, az olasznak, a szanszkritnak, a zulunak, a spanyolnak, az orosznak, a hébernek, a portugálnak, a mandarinnak, a japánnak, a franciának, az arabnak, a németnek, az angolnak és a walesinek - valamint Bobby McFerrin által kreált saját nyelvnek. A hét vokális dalban összesen ötvenkét vokalista kísérte McFerrint különböző műfajok - dzsessz, opera, régizene, kabaré, rock and roll - képviseletében. Közöttük volt a Grammy-díjas rhythm and blues énekes Lisa Fischer, Luciana Souza brazil dzsesszújító, Janis Siegel, a Manhattan Transfer énekegyüttes tagja, Rhiannon dzsesszénekes és a New York Voices együttes. A vokalistákat csak ütősök, szaxofon, fafúvósok és némi szintetizátor-program egészítette ki az albumon.

Kérdésünk: Mikor adta első magyarországi koncertjét az idén hatvan éves művész?

A helyes választ október 12-ig megjelölő olvasóink közül hárman nyernek 1-1 VOCAbuLarieS lemezt.

Ha biztosra akar menni, küldjön ímélt a bobby@fideliomedia.hu címre, és különleges kedvezménnyel vásárolhatja meg a lemezt!