Fülöp, Evelin

Pilvaxos vacsora Szalonnával

2011.05.23. 23:15

Programkereső

A Pilvax kávéház sorozatában a zenei tartalomhoz a Hangvető produkcióból válogatnak, a menü pedig éppen 1848 forintot kóstál.
Pal Istvan Szalonna
Pal Istvan Szalonna

A Hangvetős zenék, Pilvaxos vacsorák nép- és világzenei sorozat következő eseménye Pál István „Szalonna", a Magyar Állami Népi Együttes zenekarvezető prímása és barátainak estje lesz a belvárosi Pilvax Kávéházban. A Hangvető Zenei Társulás, a történelmi kávéház, a Nyugat Ma Szépirodalmi Kör és a Fidelio összefogása eredményeképpen, a nép- és világzene képviselőivel találkozhat rendszeresen a nagyérdemű. Ez alkalommal Pál István „Szalonna" és zenészbarátai közelmúltban megjelent Népzene a Kárpát-medencéből című lemezükből adnak ízelítőt. Az esemény házigazdája-művészeti vezetője: Szabó Zoltán Attila, a Nyugat Ma alapító-főszerkesztője.

Az előadás után remekbeszabott Pilvax-vacsora következik. A koncert és a vacsora együttes ára: 1848 Ft. A menü a következő: Gombakrémleves, Töltött csirkemell gorgonzolával, Habos galuska. A vacsorára előre, e-mailben lehet bejelentkezni a következő címek valamelyikén: pilvax.judit.nemeth@gmail.com

Május 25, 20:00

Hangvetős zenék, Pilvaxos vacsorák Pál István "Szalonnával" és barátaival