Konrád

Angyali mosoly az Ördögkatlanban

2011.08.03. 10:00

Programkereső

A nyári fesztiválpalettán rikító és kedves szín az Ördögkatlan fesztivál, aminek a Bárka Színház és a Mediawave is fontos szellemi háttere.
Ördögkatlan Fesztivál
Ördögkatlan Fesztivál

"Egy napra, öt napra, egy pillanatra meglelni elbitangolt jobbik részünket és visszavarázsolni ezt a fránya varázstalanított, titoktalanított világot. Angyali mosollyal tekinteni a világra - és éppen az ördögi katlan által" - ez volna a fesztivál mottója Bérczes László és Kiss Mónika szerint. A Pécstől délre, VIllány környékén fekvő helyszíneken igazi összművészeti, és társművészeti együttlétre lehet számítani, amire jellemző, hogy díszvendégeik Törőcsik Mari, Korniss Péter, Berecz András és Lovasi András, valamint régióként Kárpátalja.

Az etno-zene rajongóinak külön érdekesség, hogy a fesztivál keretében indítja a MEDIAWAVE Alapítvány olasz és román partnerekkel az európai roma integrációt segítő, művészeti projektjét Cafés & Citizenry - The roma origins címmel. Az együttműködés célja a cigányzene új, lehetséges irányainak közös keresése, más társművészetet képviselők részvételével (tánc, képzőművészet, irodalom). A zenei műhely vezetője Both Miklós, a Napra együttes vezetője.

Kisharsány, Nagyharsány, Palkonya - augusztus 3-7.

www.ordogkatlan.hu