Sándor, Ede

Még több bor és hegedű a Fonóban

2012.02.10. 17:17

Programkereső

Játsszon a Fidelióval, és legyen vendégünk a február 18-i Erdélyi zenék klubjába, melyet hegedű- és borbemutató előz meg!
Wine & Violine
Wine & Violine

A Hegedűkészítők szalonja elnevezésű programsorozatban a hazai hangszerész mesterek és borászok bemutatkozása mellett klasszikus és népzenei koncerteket kínálnak három februári szombaton. A délutánok során a mesterek bemutatják az általuk készített instrumentumokról, és a hangszereket ki is lehet próbálni. A délutáni és esti szalonkoncerteken pedig olyan kiváló művészek mutatják be azokat, mint a Kodály Quartet, Földesi Lajos és tanítványai, az Accord vonósnégyes, a Muzsikás együttes, valamint az erdélyi zenészek klubjának muzsikusai. A február 18-i második alkalommal az egri Tóth Ferenc Pincészet borai, valamint Földesi Lajos és tanítványai, továbbá az UNESCO által szellemi kulturális örökséggé nyilvánított táncházmozgalom karizmatikus alakjai által vezetett Erdélyi zenék klubja várja autentikus paraszti muzsikával és táncházzal a nagyérdeműt.

Wine & Violine
Wine & Violine
Wine & Violine
Wine & Violine

Két olvasónk a Fidelio vendégeként vehet részt a Hegedűkészítők szalonján másodmagával, amennyiben az alábbi kérdésre helyesen válaszol február 16-ig:

Melyik évben nyílt meg Budapesten az első táncház?