Béla

Őszi koncertshow kaméleonokkal

2012.10.11. 16:30

Programkereső

Nem az állatkertbe, hanem a MOM Kulturális Központba invitálja a szórakoztató jazz rajongóit október 18-án a Chameleon Jazz Band.

A Bálint Rezső harsonaművész vezette zenekar egyre aktívabb: a tavaszi telt házas koncert, valamint a nyári országjáró turné után ismét a MOM Kulturális Központ Kupola színpadán ad nagyszabású show-elemekkel gazdagított koncertet a Chameleon Jazz Band. Az autentikus latin műfajokban otthonosan mozgó kaméleonok az utóbbi időben nyitottak a populárisabb latin zene felé is, de október 18-án Stevie Wonder, Poncho Sanchez, George Benson, Billy Joel vagy éppen Santana ismert kompozíciói is megszólalnak. A tüzes dallamok mellett fényeffektek, a Kaméleonok legendásan szórakoztató előadásmódja, sok-sok meglepetés, valamint az est sztárvendége, Náray Erika énekesnő várja a koncertre érkezőket.

És ez még nem minden! Bálint Rezső, aki együttesével már a művelődési ház közelmúltbeli felújítása előtt is adott koncertet a MOM-ban, október 30-án, majd ezt követően minden hónap utolsó keddjén beszélgetős estet is vezet majd a Kupola nappalijában. A vendégek sorát Benkó Sándor nyitja, de az élőzenével fűszerezett alkalmakon Koltai Róberttel és Ferenczi Györggyel is találkozhat a közönség november illetve december folyamán. Ami pedig a karácsonyi szezont illeti: A Chameleon Jazz Band országjáró turnéra indul Szving-estek című műsorukkal, melynek sztárvendége Kozma Orsi lesz.