Fülöp, Evelin

Ütős fesztivál 18-as karikával

2013.02.01. 12:40

Programkereső

Immár tizennyolcadszorra rendezi meg a Vigyázó Sándor Művelődési Ház a Dobosok Farsangját. Idén február 23-án várják a közönséget "a nagykorúság jegyében".

2013-ban minden eddiginél "ütősebb" fesztivált ígérnek a szervezők. A dobosok és ütősök számára kihagyhatatlannak ígérkező rendezvényen a hagyományokhoz híven lesznek hangszerkiállítások, bemutatók, Krecsmáry Zsolt pedig reggae-kurzussal várja a bevállalósabbakat délután kettőtől éjfélig. A dobos dzsemborin több mint félezer fellépő fordult meg az elmúlt csaknem két évtizedben, a magyar és nemzetközi zenei élet kiemelkedő művészei adták oda szívüket és tudásuk legjavát.

Dobosok Farsangja 2013
Dobosok Farsangja 2013

A nagyközönséget idén is egész sor koncerttel várja február 23-án a Vigyázó Sándor Művelődési Házba - ahol a Jazzpresszó is működik bő húsz éve - a programot összeállító Martonosi György és Bordás József. Este 7-től a nagykorúság jegyében meghirdetett szuperkoncerten fellép a Visegrádi Szent György Lovagrend Doboscsapata, a Bordás József Project, a Dobmánia Tábor Dobshow, továbbá Borlai Gergő, Szendi Gábor és Lerch István, Banai Szilárd, és még sokan mások.