Eszter, Eliza

Farsangi koncert a kaméleonokkal

2013.02.22. 10:45

Programkereső

A Chameleon Jazz Band ismét gasztro-koncerttel várja közönségét február 23-án este hét órától a Malom Design Kávézóban. AKCIÓVAL

Stevie Wonder, Gloria Estefan és Robbie Williams a Chameleon Jazz Band előadásában? Semmi sem lehetetlen, hiszen a sikeres decemberi szving-estek után és a tíz éves születésnapi koncertkörút előtt ismét buli hangulatú gasztro-koncerttel várják a rajongókat a kaméleonok, méghozzá a különleges atmoszférájú, ferencvárosi Malom Design Kávézó színpadán. A Soroksári úton, a Nemzeti Színházzal szemben található helyszínen a vendégeket 19 órától farsangi dekoráció és welcome drink fogadja, a hangulatról DJ gondoskodik. A 70 perces CJB-előadás 21 órakor kezdődik. Az est folyamán megkóstolhatják a kávézó erre az alkalomra készült étkeit és válogathatnak a gazdag italkínálatból is.

Chameleon Jazz Band
Chameleon Jazz Band

A héttagú, lendületes előadásairól híres zenekar a napokban jelentette be, hogy külföldi fellépéseik mellett, tavaszi országjáró turnéjuk keretén belül - mely a Popcorn! címet viseli - hazánkban is, többek között Pécsett, Szegeden és Budapesten is koncerteket adnak. Az április és nyári koncertek után a jubileumi koncertet szeptember 20-án tartják. 


A zenekar kedvezményes jegyekkel kedveskedik a Fidelio olvasóinak. A linkre kattintva a második belépőjegyet féláron vásárolhatják meg az érdeklődők.